:

Hur mycket kostar det att göra en ring?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att göra en ring?
  2. Hur gör man egna ringar med ståltråd?
  3. Hur tillverkar man ringar?
  4. Vem gör ringar?
  5. Vad består en ring av?

Hur mycket kostar det att göra en ring?

Många tror att det är enorma kostnader att designa egen ring, men det är det inte. Räkna dock med att ni kanske bör ha en budget över 20.000,-.

Hur gör man egna ringar med ståltråd?

Om du ska välja tråd, gummiresår eller wire till ditt smycke beror helt på ditt smyckeprojekt. Så bestäm först vad du vill skapa. Var uppmärksam på att välja tråd som passar till nålen du väljer. Samtidigt ska du kontrollera att nål och tråd kan gå igenom pärlorna.

Hur tillverkar man ringar?

Guldsmeden smälter metallen för att sedan sätta kuvetten i en gjutmaskin där den smälta metallen kan rinna ned i formen med vaxträdet. När detta är klart och metallen stelnat badar guldsmeden kuvetten i ett vattenbad tills det enda som kvarstår är formen av ringarna, i detta skede tas även ringen loss från trädet.

Vem gör ringar?

Vem som under vigselakten överlämnar ringarna är upp till er. Antingen låter ni en marskalk ha hand om dem eller så knyter ni fast dem på en speciell ringkudde som någon av näbbarna bär in i kyrkan. Se till att någon ansvarar för att ringarna kommer med till vigselplatsen.

Vad består en ring av?

Saturnus ring består av miljontals isiga partiklar som tros variera från dammkornsstorlek till så stora som ett mindre hus.