:

Hur gör man en grupp på SMS?

Innehållsförteckning:

 1. Hur gör man en grupp på SMS?
 2. Varför kan jag inte skicka grupp SMS?
 3. Hur funkar Supertext?
 4. Varför kan jag inte skapa en grupp i Messenger?
 5. Varför funkar inte Supertext?
 6. Hur gör man en SMSgrupp på Samsung?

Hur gör man en grupp på SMS?

Gruppkonversationer: Skicka ett mms-svar till alla mottagare. Mass-sms: Skicka ett sms-svar till alla mottagare och få enskilda svar....Redigera gruppmeddelandealternativ

 1. Öppna Messages .
 2. Trycka på Mer Inställningar Avancerat. Gruppmeddelanden.
 3. Välj mass-sms eller grupp-mms som standard.

Varför kan jag inte skicka grupp SMS?

Om du inte vill att SMS med flera mottagare ska konverteras till MMS utan vill att svaren skickas i separata konversationstrådar enbart till dig kan du inaktivera funktionen för gruppmeddelanden. Så här ändrar du inställningen för gruppmeddelanden: Gå till appen Medd. och tryck på > Inställningar.

Hur funkar Supertext?

Supertext är det bästa sättet att hålla kontakten med alla du känner. Det är gratis oavsett om du chattar i grupp eller bara vill snacka med en kompis. Bäst av allt, Supertext fungerar för alla telefoner - med en smartphone app eller via sms. Nu kan du alltid nå dina vänner, när du vill, hur du vill.

Varför kan jag inte skapa en grupp i Messenger?

När du startar en gruppchatt på Messenger måste du bjuda in minst ett Instagram-konto för att göra det till en gruppchatt för flera appar och kunna lägga till fler Instagram-konton i den senare. ... Du måste skapa en ny gruppchatt för att inkludera både Messenger-kontona och de Instagram-konton du inte bjöd in tidigare.

Varför funkar inte Supertext?

För närvarande finns ett känt problem med SupertextAndroid där ett bibliotek vi använder (OkHTTP) innehåller samma kod som numera ligger i systemet och gör att man inte kan ansluta. Google känner till problemet och arbetar med en fix, som ska finnas med från och med nästa version av Android L.

Hur gör man en SMSgrupp på Samsung?

Skapa en grupp

 1. Öppna appen Kontakter på en telefon eller surfplatta med Android.
 2. Tryck på menyn uppe till vänster. Skapa etikett.
 3. Ange ett etikettnamn och tryck på OK. Ge en kontakt en etikett: Tryck på Lägg till kontakt. välj en kontakt.