:

Hur gör man fake sår till Halloween?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man fake sår till Halloween?
  2. Hur gör man fejk hud?
  3. Hur sminkar man sig som en häxa?
  4. Hur sminkar man sig med latex?
  5. Hur målar man ett sår?
  6. Hur man sminkar sig som en vampyr?
  7. Hur sminka bort rynkor?

Hur gör man fake sår till Halloween?

Så här gör du: Doppa en svamp i latex och sedan på halsen, där du vill att såret ska gå. Gör gärna ett allergitest innan. Riv av tunna pappersbitar från näsdukar i olika former. Limma fast pappersbitar, en efter en, med latex i lager där du sedan ska göra ditt sår.

Hur gör man fejk hud?

Börja med att värma upp vaxet i händerna och gör en avlång korv :-) Tips! Ska såret hålla en längre tid så kan man använda Mastix (hudlim) som håller vaxet på plats! 2. Använd sedan ett verktyg (spatel) eller fingrarna för att jämna ut vaxet med din hud.

Hur sminkar man sig som en häxa?

Halloween-look: Häxa

  1. Börja med att sota globlinjen med en mörkbrun ögonskugga med en fluffig pensel.
  2. Sedan applicerar du en svart skugga på samma ställe med en lite mindre fluffig pensel.
  3. Applicera sedan den bruna och den svarta skuggan under ögat och dra ut dem lite extra i yttre ögonvrån.

Hur sminkar man sig med latex?

Fäst toalettpappret med ett lager latex (finns att köpa på www.mapont.se) som du duttar på huden med en sminksvamp. Dutta sedan latex ovanpå pappret så att det sitter fast ordentligt! Låt torka!

Hur målar man ett sår?

Börja med att dra rött läppstift lätt med fingret för att måla upp var ärren ska vara. Använd sedan en röd läppenna för att skapa såret, avsluta med svart eyeliner för stygn. Måla sedan läpparna i en mörkröd färg.

Hur man sminkar sig som en vampyr?

Jag gör även brynen och fokuserar på att göra dem mörka och intensiva med både penna och mörkt färgad ögonbrynsgel. Andra steget. Jag applicerar ögonskuggsprimer och lägger sedan en grålila skugga som grund. Jag lägger den i globlinjen och i ett ganska stort område runt ögonen för kommande skuggor att blendas ut i.

Hur sminka bort rynkor?

Rynkor och fina linjer går inte att sminka bort. Däremot kan du jobba med färgkorrigering, som att ljusa upp under ögonen eller täcka röda partier kring näsan. Alla flytande produkter lägger sig i hudens veck vilket resulterar i tydligare rynkor.