:

Är det fri retur på Sportamore?

Innehållsförteckning:

  1. Är det fri retur på Sportamore?
  2. Hur är Footway?
  3. Vad kostar frakten hos Footway?
  4. Är Footway säkert?
  5. Vad har hänt med Sportamore?
  6. Hur lång returrätt Footway?
  7. Är det fri frakt på Footway?
  8. Är Footway svenskt?
  9. Hur är Sportamore?

Är det fri retur på Sportamore?

Vill du returnera produkten? Du kan enkelt returnera den utan kostnad och få tillbaka dina pengar. För att du ska vara helt säker på ditt köp erbjuder vi en 365-dagars returpolicy.

Hur är Footway?

Mycket nöjd med köpet Det är ett smidigt sätt att handla på: snabb leverans, bra pris, fina skor.

Vad kostar frakten hos Footway?

Footway bjuder alltid på frakten. De bjuder även på returfrakten om du skulle ångra dig, detta gäller oavsett om du har köpt skorna till ordinarie pris eller med rabatt via rabattkod. Dessutom har du prisgaranti på ditt köp om du skulle hitta skorna billigare någon annanstans.

Är Footway säkert?

Tveksam till att handla därifrån igen. Snabba leveranser är inget som gäller längre, tyvärr. De skyltar med snabba leveranser och att de skickar inom 24h. Men det stämmer inte.

Vad har hänt med Sportamore?

Footway förvärvade Sportamore i april i år (2020) och Sportamore blev därmed ett dotterbolag i Footway-koncernen. I augusti stod det klart att Sportamores tidigare vd Johan Ryding lämnar posten efter sina 10 år på Sportamore ”som ett led i det pågående integrationsarbetet”.

Hur lång returrätt Footway?

För att du ska vara helt säker på ditt köp erbjuder vi en 365-dagars returpolicy. Det enda du behöver göra är att fästa din returfraktsedel utanpå paketet. Något returformulär är inte nödvändigt då informationen vi behöver finns på klisterlappen. Det kan ta upp till 7 arbetsdagar innan returen är registrerad.

Är det fri frakt på Footway?

15 % studentrabatt hos Footway Footway är skobutiken på nätet som erbjuder allt du behöver, med snabb leverans och fria returer. De senaste trenderna, löparskor som ger dig en extra boost och vinterkängor som står emot allt – välj och vraka mellan över 30,000 produkter från över 650 populära varumärken.

Är Footway svenskt?

Vi är Footway Group AB, registrerat hos svenska Bolagsverket med organisationsnummer 5, Box 1292, 164 29 Kista, Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Victoria Tower utanför Stockholm.

Hur är Sportamore?

Sportamore är vinnare i Årets e-handlare 2019 inom kategorin Kläder och accessoarer. Motiveringen från Pricerunner: ”Utöver mycket hög tillgänglighet, snabba leveranser, tydlig information och många leveransmöjligheter uppvisar Sportamore en utmärkt returhantering med trevlig och hjälpsam kundservice.