:

Vad behöver jag för att öppna PDF-filer?

Innehållsförteckning:

  1. Vad behöver jag för att öppna PDF-filer?
  2. Kan man dela upp en PDF-fil?
  3. Varför kan jag inte öppna en PDF-fil på datorn?
  4. Varför går det inte att öppna en PDF-fil på min mobil?
  5. Hur konverterar man från pdf till Word?
  6. Hur gör du för att infoga en pdf-fil i Word för Mac?
  7. Hur kan du exportera en pdf till Acrobat?

Vad behöver jag för att öppna PDF-filer?

Högerklicka på PDF-filen och välj Öppna med > Välj standardprogram (eller Välj ett annat program i Windows 10). Välj Adobe Acrobat Reader DC eller Adobe Acrobat DC i listan över program och gör följande: (Windows 7 och tidigare) Välj Använd alltid det valda programmet för att öppna den här typen av filer.

Kan man dela upp en PDF-fil?

Dela en pdf-fil:

  1. Öppna pdf-filen i Acrobat DC.
  2. Välj Ordna sidor > Dela.
  3. Välj hur du vill dela en enstaka fil eller flera filer.
  4. Namnge och spara: Klicka på Utdataalternativ och bestäm var du vill spara filen, vad den ska heta och hur den ska delas.
  5. Dela pdf: Klicka på OK och sedan på Dela. ...
  6. Spara som ny fil:

Varför kan jag inte öppna en PDF-fil på datorn?

Många av våra dokument är i filformatet PDF. För att kunna öppna dem behöver du ha en PDF-läsare, som exempelvis Adobe Acrobat Reader, installerat på din dator. Vi rekommenderar att du har den senaste versionen. Adobe Acrobat Reader behöver då vara den förvalda PDF-läsaren i din webbläsare.

Varför går det inte att öppna en PDF-fil på min mobil?

Som ett optimalt alternativ rekommenderar vi Google PDF Viewer. En bra app för att visa PDF-filer på en smartphone som väger ganska mycket. PDF Reader från Fodoo Software Inc. kan, som anges, inte bara läsa PDF-filer utan också redigera dem.

Hur konverterar man från pdf till Word?

  • Hur konverterar man från PDF till Word? Välj en fil på din dator, eller dra och släpp filerna till filarean. Klicka på knappen 'Starta konvertering', konverteringen kommer starta direkt. Ladda ner filen direkt efter den bearbetats.

Hur gör du för att infoga en pdf-fil i Word för Mac?

  • För att infoga en PDF-fil i Word för Mac, klicka på Infoga menyalternativet och välj sedan Objekt. Klicka sedan på knappen Från fil längst ner i popupdialogrutan som visas: Gå vidare och välj din PDF-fil och klicka på Öppna. Nu är det trevliga med Office for Mac 2011 att du faktiskt kan välja sidan i PDF-filen du vill infoga.

Hur kan du exportera en pdf till Acrobat?

  • Öppna PDF-filen i Acrobat och välj Verktyg > Exportera PDF. De format som du kan exportera PDF-filen till visas. Välj det format till vilket du vill exportera PDF-filen.