:

Vad är säkerhetskopia iPhone?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är säkerhetskopia iPhone?
  2. Hur återställa telefonen?
  3. Var lägger sig säkerhetskopian från iPhone?
  4. Hur gör du för att säkerhetskopiera din Iphone eller Ipad?
  5. Hur säkerhetskopierar du din enhet med Icloud?
  6. Hur gör du säkerhetskopior i Windows 7?

Vad är säkerhetskopia iPhone?

Med en säkerhetskopia kan du kopiera och spara informationen på din iPhone, iPad eller iPod touch. Om du byter ut enheten kan du använda en säkerhetskopia till att överföra information till en ny enhet.

Hur återställa telefonen?

Gå in i ”Inställningar” på din enhet.

  1. Steg 2: Säkerhetskopiera och återställ.
  2. Steg 3: Välj återställning till fabriksdata.
  3. Steg 4: Nu klickar du på Återställ enhet.

Var lägger sig säkerhetskopian från iPhone?

Om du använder iOS 11 eller senare och iPadOS går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring > Säkerhetskopior. Om du använder iOS 10.3 går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud. Tryck på det diagram som visar din iCloud-användning och tryck sedan på Hantera lagring.

Hur gör du för att säkerhetskopiera din Iphone eller Ipad?

  • 1. Klicka på Inställningar följt av iCloud. 2. Peka därefter på Säkerhetskopia och klicka på knappen för att aktivera funktionen. 3. Din iPhone eller iPad säkerhetskopierar sig nu automatiskt varje gång den är låst, laddas och är kopplad till ett Wi-Fi-nätverk.

Hur säkerhetskopierar du din enhet med Icloud?

  • Så här säkerhetskopierar du med iCloud 1 Anslut din enhet till ett wifi-nätverk. 2 Gå till Inställningar > [ditt namn] och tryck på iCloud. 3 Tryck på iCloud-säkerhetskopia. 4 Tryck på Säkerhetskopiera nu. Fortsätt vara ansluten till wifi-nätverket tills processen har slutförts.

Hur gör du säkerhetskopior i Windows 7?

  • I iTunes väljer du Inställningar och klickar sedan på Enheter. Här kan du högerklicka på säkerhetskopian som du vill ha och sedan välja Visa i Finder eller så kan du välja Radera eller Arkivera. Klicka på OK när du är klar. Säkerhetskopior i Windows 7, 8 eller 10 .