:

Hur ofta ska man göra Skinbooster?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ofta ska man göra Skinbooster?
  2. Vad är Cytocare 532?
  3. Vad är det Skinbooster?
  4. Vad är Infuzion behandling?
  5. När ser man effekt av Skinbooster?
  6. Hur ser man ut efter Skinbooster?
  7. Vad är Microbotox?
  8. Vad är Profhilo behandling?

Hur ofta ska man göra Skinbooster?

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och används ofta i hudcremer – Skinboosters är ”som en hudcreme som verkar från insidan” som Linda säger. För maximal effekt gör man en kur på 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

Vad är Cytocare 532?

Infuzion med Cytocare är en behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs!

Vad är det Skinbooster?

En behandling med skinboosters förbättrar hudens elasticitet och struktur, och ger den en vacker lyster. Den bygger gradvis upp huden och återfuktar på djupet. Ålder, stress, hormoniell obalans (efter förlossning/klimakteriet) liksom sol, rökning och ohälsosam livsstil är faktorer som påverkar åldrande av huden.

Vad är Infuzion behandling?

En populär behandling som ger en effekt av både skinbooster och fillers, men helt utan nålar. Hyaluronsyra, som är ett vitaminrikt serum, förs ner i huden med hjälp av galvaniserad ström och en roller, som går jämnt över den berörda hudytan.

När ser man effekt av Skinbooster?

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Restylane Skinboosters ger en tydlig förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till tolv månader efter den första behandlingen.

Hur ser man ut efter Skinbooster?

Restylane Skinbooster är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att återföra fukt inifrån. Den tillför hyaluronsyra och stimulerar kollagen, vilket är det som förloras när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare och mer elastisk ut, med mer lyster.

Vad är Microbotox?

Vad är microbotox/microgold? För en utslätande/fräsch hy utan stelhet! Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox, antingen bara den lösningen eller blandad med ex hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox får en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst.

Vad är Profhilo behandling?

Profhilo är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden genom att återställa nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.