:

Hur ligger solen på tomten hitta se?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ligger solen på tomten hitta se?
  2. Hur rör sig solen hitta se?
  3. Hur hittar jag vägen?
  4. Var hittar jag kartor?
  5. Var hittar man en situationsplan?
  6. Hur rör sig solen i Sverige?

Hur ligger solen på tomten hitta se?

Gå in på hitta.se, klicka på "tomter", sök upp önskad tomt, klicka sedan på "se solinformation" till höger så kan man se solens väderstreck.

Hur rör sig solen hitta se?

För dig som vill ha ytterligare hjälp att räkna ut hur solen rör sig på en specifik plats vill jag (helt osponsrat) tipsa om en superbra app. Kolla in; Sun Calc . net Med hjälp av den kan du markera en plats på kartan eller nåla din adress och se hur solen rör sig över dygnet, på olika klockslag och datum/årstider.

Hur hittar jag vägen?

Använd Google Maps-appen för att få enkla och detaljerade vägbeskrivningar till olika platser. Maps visar vägbeskrivningar och hittar den bästa rutten till destinationen med hjälp av trafikinformation i realtid.

Var hittar jag kartor?

Lantmäteriets kartinformation är tillgänglig på olika sätt. Du kan enkelt titta på kartor och bilder och göra utskrifter i våra e-tjänster. Andra kartor är tillgängliga via särskilda geodatatjänster (API:er) och nedladdningsbara filer.

Var hittar man en situationsplan?

En situationsplan är en ritning som visar fastigheten (tomten), dess byggnader och omgivningen ovanifrån. Planen tas fram med hjälp av en nybyggnadskarta som beställs av kommunen.

Hur rör sig solen i Sverige?

I till exempel Stockholm vid sommarsolståndet går solen upp i nordost, står i söder mitt på dagen för att sedan gå ner i nordväst. I början av januari står solen i sydost klockan åtta på morgonen, men står mer åt öster vid samma klockslag i slutet av juni.