:

Hur vet jag om jag har inkomstförsäkring Sveriges Ingenjörer?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet jag om jag har inkomstförsäkring Sveriges Ingenjörer?
  2. Vad ingår i Sveriges Ingenjörer?
  3. Vad kostar det att vara med i Sveriges Ingenjörer?
  4. Vad kostar a kassa Sveriges Ingenjörer?
  5. Varför medlem Sveriges Ingenjörer?
  6. Vilka kan vara med i Sveriges Ingenjörer?
  7. Hur många medlemmar har Sveriges Ingenjörer?
  8. Varför Sveriges Ingenjörer?
  9. Vilka får vara med i Sveriges Ingenjörer?

Hur vet jag om jag har inkomstförsäkring Sveriges Ingenjörer?

Du kvalificerar för inkomstförsäkring om du har: jobbat minst 12 av de senaste 18 månaderna och då minst 80 timmar per månad. (Observera att det finns tid som är så kallad överhoppningsbar, t. ex. avslutade heltidsstudier efter fyllda 25 år)

Vad ingår i Sveriges Ingenjörer?

I medlemskapet ingår:

  • INKOMSTFÖRSÄKRING. Vår förmånliga inkomstförsäkring ger 80% av en månadslön på upp till 100.000 kr/mån i 150 dagar om du blir ofrivilligt arbetslös.
  • RÅDGIVNING. ...
  • FÖRHANDLINGSHJÄLP. ...
  • BANK & FÖRSÄKRING. ...
  • LÖNESTATISTIK. ...
  • KARRIÄRCOACHNING. ...
  • RÄTTSHJÄLP. ...
  • AVTALSGRANSKNING.

Vad kostar det att vara med i Sveriges Ingenjörer?

Din prenumeration på NyTeknik ger dig möjlighet att hålla dig à jour med vad som händer i världen. Utan medlemskapet i Sveriges Ingenjörer kostar prenumerationen upp till 3 180 kronor per år. Som medlem ingår prenumerationen i din medlemsavgift som är 456 kr per kalenderår.

Vad kostar a kassa Sveriges Ingenjörer?

Avgiften till Akademikernas a-kassa ändras från och med 1 oktober 20 kronor till 140 kronor i månaden. Den ska betalas första gången i slutet av oktober. De medlemmar som betalar sin a-kasseavgift via Sveriges Ingenjörer kommer se sina förändringar på nästa faktura.

Varför medlem Sveriges Ingenjörer?

Jobbar du hos en arbetsgivare utan kollektivavtal finns det många anledningar att vara medlem i Sveriges Ingenjörer: Det är inte lätt att hålla koll på alla sina rättigheter och vad som bör ingå i ditt avtal, och som medlem får du tillgång till våra ombudsmän som är experter på arbetsrätt och dina rättigheter.

Vilka kan vara med i Sveriges Ingenjörer?

Vem kan bli medlem? För att bli yrkesverksam medlem i Sveriges Ingenjörer ska du ha någon av följande utbildningar: Civilingenjörsexamen. Högskoleingenjörsexamen om minst 180 högskolepoäng.

Hur många medlemmar har Sveriges Ingenjörer?

Stöd genom hela arbetslivet Vi är landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer och en del av Saco (Sveriges akademikers centralorganisation). Med 160 000 medlemmar är vi ett starkt förbund med stor handlingskraft och resurser att göra nytta.

Varför Sveriges Ingenjörer?

Världen klarar sig inte utan ingenjörer Med cirka 160.000 medlemmar har vi kraft att påverka samhället, skapa goda arbetsvillkor och stärka ingenjörsrollen. Våra medlemmar erbjuds inkomstförsäkring, lönestatistik, karriärservice, juridiskt stöd och rådgivning. Läs mer om Sveriges Ingenjörer.

Vilka får vara med i Sveriges Ingenjörer?

Medlemskap. Vem kan bli medlem? För att bli yrkesverksam medlem i Sveriges Ingenjörer ska du ha någon av följande utbildningar: Civilingenjörsexamen.