:

Hur går man ur HSB?

Innehållsförteckning:

  1. Hur går man ur HSB?
  2. Varför ringer HSB?
  3. Vad innebär medlemskap i HSB?
  4. Kan en förening gå ur HSB?
  5. Vad kan man felanmäla?

Hur går man ur HSB?

Fyll i formuläret nedan så skickar vi en bekräftelse till er mailadress när vi gjort utträdet. Men innan du bestämmer dig för att avsuta ditt medlemskap vill vi påminna om fördelarna med ett medlemskap i HSB – Sveriges största bostadskooperation.

Varför ringer HSB?

Vid akuta ärenden som t. ex. vattenläcka, stopp i avlopp eller strömlöshet, ring 010-442 11 00. Har du istället frågor om till exempel medlemskap, avier eller parkering?

Vad innebär medlemskap i HSB?

Du kan vara medlem och boende i HSB. Och så kan du vara medlem och bosparare. Det senare innebär att du sparar hos HSB för att kunna köpa en bostad eller för att få en hyresrätt hos oss. Medlemskapet i HSB är en förutsättning för att komma igång med ditt bosparande.

Kan en förening gå ur HSB?

3 Svar. Det går alldeles utmärkt att lämna HSB, vilket vi gjorde efter en hel del strul med deras skötsel av vår föreningen. Vi hade totalentreprenad av HSB och fick betala dyrt för deras tjänster och fick även ett antal fall där Kronofogden var inblandad då HSB missat att betala våra räkningar!

Vad kan man felanmäla?

Stopp i avloppet, en dålig köksfläkt eller otäta fönster. Det är bara några av de problem som du kan råka ut för i din lägenhet. Om du bor i en bostadsrätt så är ansvaret i många fall ditt eget för att det ska åtgärdas. Här är de vanligaste felen – och svaren på vad du ska göra.