:

Hur tar man bort TV4 konto?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort TV4 konto?
  2. Hur raderar man ett cmore konto?
  3. Vad är TV4 Play?
  4. Hur gör du för att installera TV4 Play?
  5. Varför är TV4 Play blockerad utomlands?

Hur tar man bort TV4 konto?

Ett aktivt konto kan endast raderas av användaren via MyData. Du kan inte använda TV4 Play och C More efter att du raderat dina uppgifter. Du är alltid välkommen tillbaka! Det är bara att registrera ett nytt konto hos oss och börja titta igen.

Hur raderar man ett cmore konto?

Du kan avsluta ditt abonnemang direkt på hemsidan. För att göra det loggar du först in på cmore.se sen går du till 'mitt konto' och trycker på 'hantera' vid abonnemanget, därefter får du upp valet att avsluta. Du kan även ringa in din uppsägning mellan 11.00-22.00 alla dagar i veckan på nr 0771-481 481.

Vad är TV4 Play?

  • TV4 Play är en video-on-demand -tjänst från TV4-gruppen. De flesta svenska TV-program och webb-TV-klipp som producerats för TV4-gruppens kanaler publiceras i tjänsten efter att de har sänts i TV. Tjänsten innefattar även TV-program och TV-serier producerade utanför Sverige och som TV4 har rättighet att visa på de digitala plattformarna.

Hur gör du för att installera TV4 Play?

  • Öppna programmet Emulator och skriv TV4 Play i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen: Du kommer att se ikonen "Alla Apps".

Varför är TV4 Play blockerad utomlands?

  • Anledningen till att TV4 Play är blockerad utomlands är att alla tv-tjänster vanligtvis endast köper rättigheterna till att visa ett program inom vissa länder. Således köper TV4 till exempel endast rättigheterna till att visa hockey-VM i Sverige, och inte i till exempel Danmark, Norge eller Thailand.