:

Hur får man bort bus?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort bus?
  2. Hur får man bort läppstift från kläder?
  3. Hur får man bort vattenfast mascara från kläder?
  4. Hur tar man bort Foundation från ansiktet?
  5. Hur man gör brun utan sol?

Hur får man bort bus?

Ibland kan brun utan sol-borttagning vara dyrt! Du kan dock enkelt göra en brun utan sol-borttagare med de produkter du förmodligen redan har hemma. Blanda en halv kopp bakpulver med en halv kopp citronsaft till en pasta och applicera på huden. Låt verka i några minuter och tvätta av med varmt vatten.

Hur får man bort läppstift från kläder?

Läppstift. Spreja din läppstiftsfläck med hårsprej och låt det sitta i ungefär 10 minuter. Sen baddar du med en svamp och sen tvättar du den som vanligt. Om plagget endast får kemtvättas så kan du testa att sätta en bit tejp över fläcken och dutta försiktigt över den.

Hur får man bort vattenfast mascara från kläder?

Börja med att ta bort löst smink från fläcken och applicera sedan diskmedel på märket. Tvätta över ett handfat och gnugga försiktigt in diskmedlet i fläcken samtidigt som du sköljer med vatten. Avsluta med att tvätta som vanligt i maskin och upprepa processen vid behov.

Hur tar man bort Foundation från ansiktet?

TA BORT MAKEUP FRÅN ANSIKTET Investera i en bra rengöring som avlägsnar din makeup snabbt och skonsamt. Massera in rengöringen noggrant över hela ansiktet och halsen. Svep sedan en fuktigt handduk över ansiktet för att få bort all makeup. Upprepa två gånger om du har mycket foundation.

Hur man gör brun utan sol?

Tänk på att hålla munnen stängd och inte spraya rakt mot ögonen. När du ska applicera brun utan sol på ryggen är det viktigt att först testa om du kommer åt hela ryggen själv. En spegel är till bra hjälp för att se om du når även till mitten av ryggen.