:

Vad luktar brun utan sol?

Innehållsförteckning:

  1. Vad luktar brun utan sol?
  2. Hur får man bort ojämn brun utan sol?
  3. Vilken BUS luktar minst?
  4. Kan man bygga på brun utan sol?
  5. Vilken brun utan sol blir inte orange?
  6. Hur kan man ta bort brun utan sol?

Vad luktar brun utan sol?

Alla BUS-produkter luktar lite när den kemiska reaktionen uppstår som gör huden brun. ACOs brun utan sol-produkter har en med en milt, härlig parfymerad doft som täcker BUS doften. Rekommenderas!

Hur får man bort ojämn brun utan sol?

Solkyssta händer och fötter Därför är det viktigt att återfukta händer och fötter rejält dagarna innan self tanning-behandling och ta även en lätt handkräm eller bodylotion på händerna precis innan applicering av brun-utan-sol. Ta händer och fötter sist i din brun utan sol-behandling, när övriga kroppen är färdig.

Vilken BUS luktar minst?

Det går aldrig att helt maskera lukten av en BUS-produkt – men vid själva sprayningen luktar St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist härligt tropisk.

Kan man bygga på brun utan sol?

Decléor Gradual Glow Lotion Med Gradual Glow Lotion kan du gradvis bygga upp din solbränna under flera omgångar, och den här lotionen är ett särskilt bra val om du inte är helt säker på användningen av brun-utan-sol.

Vilken brun utan sol blir inte orange?

Tropez är den bästa brun utan sol-produkten jag testat. Färgen har gröna toner som gör att resultatet ser naturligt ut och inte ger en orange ton. Det enda minuset är att den är dyr, men den räcker länge och ger samma resultat som om du gör en spray tan.

Hur kan man ta bort brun utan sol?

Så kan du få bort brun utan sol från dina händer Blanda bakpulver med lite vatten för att göra en pasta och gnugga över dina händer. Låt det verka i några minuter och tvätta av. Detta trick kan användas när du tar bort brun utan sol från fötterna också!