:

Hur får man bort brun utan sol fläckar på kläder?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man bort brun utan sol fläckar på kläder?
 2. Hur blir man av med brun utan sol?
 3. Kan man ha kläder på sig efter brun utan sol?
 4. Kan man ta flera lager brun utan sol?
 5. Hur lång tid tar det med brun utan sol?
 6. När kan man ta på sig kläder efter bus?

Hur får man bort brun utan sol fläckar på kläder?

Brun utan solkläder

 1. Skölj fläcken med varmt vatten.
 2. Häll en klick diskmedel på fläcken.
 3. Gnugga försiktigt på insidan av plagget och lös upp fläcken, eventuellt dutta försiktigt med en svamp.
 4. Skölj med ljummet vatten.
 5. Tvätta hela plagget enligt tvättråd.

Hur blir man av med brun utan sol?

Ibland kan brun utan sol-borttagning vara dyrt! Du kan dock enkelt göra en brun utan sol-borttagare med de produkter du förmodligen redan har hemma. Blanda en halv kopp bakpulver med en halv kopp citronsaft till en pasta och applicera på huden. Låt verka i några minuter och tvätta av med varmt vatten.

Kan man ha kläder på sig efter brun utan sol?

Låt krämen torka in ordentligt innan du tar på dig kläder eller lägger dig i sängen för att undvika missfärgning. Dessutom riskerar du inte heller att få ett fläckigt resultat.

Kan man ta flera lager brun utan sol?

Två tunna lager ger en färg som håller längre än ett tjockt lager. Smörj in huden med en bodylotion varje dag efter att du använt brun-utan-sol, så bilr hållbarheten ännu längre. Vill du behålla färgen utan att den gradvis bleknar, smörj in dig med mer brun-utan-sol varannan till var tredje dag.

Hur lång tid tar det med brun utan sol?

Från det datum då produkten fylls varar den oöppnad i 3 år. Om den öppnas, varar den i minst 6 månader. Jag får inget resultat när jag använder brun-utan-sol, hur kommer det sig? Alla brun-utan-sol produkter från IDA WARG Beauty innehåller DHA, som extraheras från naturligt socker, och som sätter sig på döda hudceller.

När kan man ta på sig kläder efter bus?

För säkerhets skull, klä dig i något oömt i två timmar efter att du applicerat produkten, så slipper du få favoritkläderna förstörda. Ska du på fest är det smartast att applicera brun-utan-sol kvällen innan och sova i oömma lakan. Tänk på att brun utan sol-produkter börjar lukta först några timmar efter applicering.