:

Hur får man bort pigmentfläckar på händerna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort pigmentfläckar på händerna?
  2. Hur får man bort toning från huden?
  3. Hur får man bort Skäggfärg?
  4. Hur får man bort oljefärg från händerna?
  5. Hur får man bort Ögonbrynsfärg från naglar?

Hur får man bort pigmentfläckar på händerna?

Dermatologiska behandlingar såsom kemisk peeling och laserterapi kan bidra till att minska åldersfläckar: Kemisk peeling innebär att man använder en kemisk lösning (t. ex. AHA) i ansiktet, på halsen och händerna för att exfoliera huden (ta bort döda hudceller), stimulera tillväxten av nya hudceller och fram ny hud.

Hur får man bort toning från huden?

Har det ändå kommit färg på huden så finns ett bra och enkelt knep: Tandkräm! Även nagellacksborttagning brukar vara ett bra knep.

Hur får man bort Skäggfärg?

Så ett alternativ är alltså att bara vänta. En mer radikal variant är att raka av sig skägget, men det är de flesta förmodligen inte beredda att göra. En tredje variant är att köpa en särskild produkt som är avsedd för att ta bort skäggfärgen.

Hur får man bort oljefärg från händerna?

Hej ett bra sätt att ta bort oljefärg på hud utan att torka ut huden är att använda kaffesump. Gnid in händerna med kaffesump tillsammans med varmt vatten, så skall ni se att färgen försvinner.

Hur får man bort Ögonbrynsfärg från naglar?

Blöt en bomullstuss eller pad med nagellackremover och tryck mot nageln, lyft därefter snett rakt upp, utan att gnugga mot nagelytan.