:

Hur mycket kostar biljetter till Lotta på Liseberg?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar biljetter till Lotta på Liseberg?
  2. Hur bokar man biljetter till Liseberg?
  3. När släpps biljetterna till Lotta på Liseberg 2021?
  4. När börjar Lotta på Liseberg 2021?
  5. Vilken dag är Lotta på Liseberg?
  6. När släpps biljetter till Liseberg?
  7. Hur många på Liseberg 2021?

Hur mycket kostar biljetter till Lotta på Liseberg?

Biljetterna till årets premiärprogram av Lotta på Liseberg släpps torsdagen den 17 juni klockan 10.00. Nästa biljettsläpp sker 1 juli. Biljetterna kommer att kosta 195:- och du hittar dem på Lisebergs hemsida.

Hur bokar man biljetter till Liseberg?

Nytt för i år är att du måste förboka dag och köpa biljetter här på liseberg.se. Just nu säljer vi inga årskort.

När släpps biljetterna till Lotta på Liseberg 2021?

Biljetterna till kommande sex program släpps imorgon, 1 juli, 10.00. Det blev en efterlängtad premiär och återseende Efter ett kort uppehåll är Lotta Engberg tillbaka på Stora Scenen på måndag, den 5 juli, klockan åtta. Till listan av gästartister tillkommer nu Sarah Dawn Finer till programmet den 2 augusti.

När börjar Lotta på Liseberg 2021?

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021 Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Vilken dag är Lotta på Liseberg?

Lotta på Liseberg har premiär den 22 juni klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play och sänds varje måndag i åtta program. Lottaorkesten med kapellmästare Andreas Landegren finns på plats i vanlig ordning, och de gästas av Sveriges mest älskade artister. Tillsammans tar de ton med Lotta Engberg. Fler artister kan tillkomma.

När släpps biljetter till Liseberg?

Alla biljetter till samtliga dagar har nu släppts till försäljning och i nuläget planerar vi inte att släppa upp fler. Är det fullbokat den dag du tänkt gå är du välkommen en annan dag.

Hur många på Liseberg 2021?

I början av september meddelade parken att man köper tillbaka 14 000 biljetter, efter att parkens gäster klagat på att de inte uppfattat sina besök som smittsäkra. Man sänkte då maxtaket från 7 000 till 6 000.