:

Hur får man kontakt med sina andliga guider?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man kontakt med sina andliga guider?
  2. Hur tar man kontakt med andra sidan?
  3. Vad är en andlig vägledare?
  4. Hur vet man att man har kontakt med andar?
  5. Hur kommer man i kontakt med andar?
  6. Hur vet jag om jag är ett medium?
  7. Hur vet man om man är spirituell?
  8. Hur är en andlig person?
  9. Hur får man fram andar?

Hur får man kontakt med sina andliga guider?

Det viktiga är att man är öppen och lyhörd, såsom med allt andligt, så visar de sig på ett eller annat sätt förr eller senare. Om det är viktigt för en och man är intresserad så brukar man få svar. Är man osäker kan man som sagt alltid ta hjälp av ett medium, det är det vi är till för.

Hur tar man kontakt med andra sidan?

Kontakten med andra sidan är inte som att kommunicera med en levande person utan något subtilt, finstämt, som liksom snuddar förbi ditt medvetande. Ofta tror man i början att det är ens egna tankar. Genom att “lyssna” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att få till dig budskap.

Vad är en andlig vägledare?

En andlig vägledare är någon som arbetat mycket med sin egen personliga och andliga utveckling. Det kan vara så att han/hon öppnat upp och utvecklat sitt halschakra, tredje öga och kronchakra. Halschakrat är kopplingen mellan det jordiska och det himmelska.

Hur vet man att man har kontakt med andar?

Du kan känna av energier, en närvaro från andevärlden. Ett mycket vanligt tecken är att andevärlden kommunicerar genom husdjuren. ... Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt andevärlden arbetar på.

Hur kommer man i kontakt med andar?

Ett av de vanligaste sätten som andar kommunicerar med oss på är genom drömmar. Drömmar är en länk mellan vår fysiska värld och den andliga. Det är ett bra sätt för våra döda att prata med oss på, hjälpa och stötta.

Hur vet jag om jag är ett medium?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Hur vet man om man är spirituell?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Hur är en andlig person?

Andlighet avser det immateriella, själslivet, koncept som utgår från antagandet att människan har en inneboende ande eller psyke. Ande och materia är traditionella motsatsord. ... En andlig person skulle då vara en person som lever intensivt i sin religiösa tro.

Hur får man fram andar?

Man brukar börja med en liten ceremoni där man tillkallar anden. Man sitter då i ring med hållna händer och säger: ”vi kallar dig ande, vi hälsar dig ande”. Den första spelaren värmer sedan glaset över värmeljuset, viskar sin fråga och ställer glaset på start.