:

Hur skaffar man TV4 Play?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skaffar man TV4 Play?
  2. Hur kan jag få SVT Play på min TV?
  3. Kan inte se SVT Play på Smart-tv?
  4. Hur får man in CMore på LG tv?
  5. Vad kostar det att se på TV4 Play?
  6. Varför kan jag inte se SVT?

Hur skaffar man TV4 Play?

  1. SKAFFA GRATISKONTO PÅ TV4 PLAY. 1​.​Gå in på ​tv4play.se. 2​. Klicka på skaffa konto.
  2. Skriv i.
  3. ● din mailadress. ● gör ett lösenord 8 tecken. ● skriv ditt förnamn. ● efternamn. ● postnummer. ● födelseår.
  4. ● Klicka på Börja titta.

Hur kan jag få SVT Play på min TV?

SVT Play finns som app till Android tv. Du kan ladda ner den gratis i Google Play store. Läs mer om SVT play på Android tv här.

Kan inte se SVT Play på Smart-tv?

svtplay.se är anpassad för datorer, mobiler och surfplattor. Utöver det kan hemsidan och dess videospelare fungera på andra apparater med en webbläsare, men den är inte utvecklad eller anpassad för det. SVT kan alltså inte garantera att svtplay.se fungerar på din Smart-tv.

Hur får man in CMore på LG tv?

Se ovan kommentarer, WebOS har inte CMore-app, du behöver koppla en Apple TV/Chromecast eller motsvarande och casta till TVn via det. Se ovan kommentarer, WebOS har inte CMore-app, du behöver koppla en Apple TV/Chromecast eller motsvarande och casta till TVn via det.

Vad kostar det att se på TV4 Play?

Det är gratis att registrera ett konto på TV4 Play men skulle man helt vilja skippa reklamen så kostar det 99 kronor i månaden för ett TV4 Play Premium-konto.

Varför kan jag inte se SVT?

Dubbelkolla om din app eller din programvara behöver uppdateras. Starta om apparaten och eventuellt det nätverk den är uppkopplad mot. Om du har problem med svtplay.se: Prova att rensa webbläsarens cacheminne och cookies. Om du använder SVT Play-appen till iOS/Android: Prova att installera om appen.