:

Hur får man kontoutdrag Nordea?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man kontoutdrag Nordea?
  2. Vad är kontoutdrag Nordea?
  3. Hur tar man kontoutdrag?
  4. Hur skriver man ut kontoutdrag från Swedbank?
  5. Hur kan man göra kontoutdrag Swedbank?

Hur får man kontoutdrag Nordea?

Du kan via din dator hämta kontoutdrag från klockan 06.00 dagen efter betalningen bokförts. Dina kontoutdrag sparas i 15 månader i Nordea Business. En direktlänk till eRedovisning med kopior av papperskontoutdraget för PlusGirokontot finns som komplement. Där sparas informationen i fyra år.

Vad är kontoutdrag Nordea?

Kontoutdrag är en detaljerad specifikation av en transaktion med löpnummer per bokföringsdag. Transaktionslista är en övergripande lista med in- och utgående transaktioner.

Hur tar man kontoutdrag?

Du har alltid tillgång till ditt kontoutdrag på din internetbank. Om du inte har tillgång till internet kan du se ditt kontoutdrag som ett kvitto från en bankomat, alternativt kan du personligen besöka din bank och be om ett kontoutdrag. Det är även möjligt att få kontoutdrag hemskickat veckovis eller månadsvis.

Hur skriver man ut kontoutdrag från Swedbank?

Gå till Ekonomisk Översikt - Konton och Lån Översikt. Längst upp i mitten hittar du Beställa rapporter, välj kontot igen, bocka i rutan vid Transaktionsrapport och fyll i mellan vilka datum du önskar se information. Klicka på Beställ. Rapporten är nu beställd och hittas under: Ekonomisk Översikt - Beställda rapporter.

Hur kan man göra kontoutdrag Swedbank?

Klicka på menyvalet Konton och kort och därefter kontot så ser du alla transaktioner som gjorts de senaste 2 åren. Behöver du kontoutdrag upp till 10 år tillbaka kan du använda Chatta med Oss. Skriv "beställ kontoutdrag" och följ stegen.