:

Hur får jag in TV4 Play på min tv?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får jag in TV4 Play på min tv?
  2. Finns TV4 Play på Apple TV?
  3. Varför fungerar inte TV4 Play på Apple TV?
  4. Hur lägger man till Cmore i Apple TV?
  5. Kan man se SVT Play på Apple TV?
  6. Kan inte hyra film på Apple TV?

Hur får jag in TV4 Play på min tv?

I sin Android TV-enhet kan man ladda ner appar och spela spel. Exempel på Android TV-enheter är Nexus Player och Nvidia Shield, men även vissa tv-apparater från Sony, Sharp och Philips har Android TV inbyggt. Ägarna till dessa tv-apparater kan nu njuta av TV4 Play via Android TV-appen.

Finns TV4 Play på Apple TV?

TV4 Play i Apple TV ger tillgång till hela avsnitt av TV4-Gruppens program i upp till 7 dagar efter sändning. Med ett TV4 Play Premiumabonnemang får tittarna tillgång till ett ännu bredare innehållsutbud och möjlighet att se de flesta program utan en längre tidsperiod.

Varför fungerar inte TV4 Play på Apple TV?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter.

Hur lägger man till Cmore i Apple TV?

När du ställt in din Apple TV som du vill ha den är det dags att ladda ner C More-appen i App Store. När du laddat ner appen i App Store på din Apple TV öppnar du den och loggar in. Fyll i aktiveringskoden genom att klicka här. Klart!

Kan man se SVT Play på Apple TV?

Om du använder Apple tv version 4 behöver du ladda ner appen SVT Play från App Store. Använder du Apple TV 3 finns appen SVT Play förinstallerad.

Kan inte hyra film på Apple TV?

På din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet Öppna Apple TV-appen och gå till fliken Bibliotek. Välj Hyrfilmer i sidofältet. Om du inte ser Hyresobjekt finns det inga aktuella hyrfilmer förknippade med det Apple-ID som du är inloggad med. När du vill titta på en film markerar du den och väljer Spela upp.