:

Vad betyder Join Audio på Zoom?

Innehållsförteckning:

  1. Vad betyder Join Audio på Zoom?
  2. Får inte ljud på Zoom?
  3. Hur mutar jag på Zoom?
  4. Varför fryser bilden på Zoom?
  5. Hur pratar man på Zoom?
  6. Hur Unmute på Zoom?
  7. Måste man ladda hem Zoom?
  8. Varför laggar Zoom?
  9. Varför hör jag inget ljud?

Vad betyder Join Audio på Zoom?

Det kan ta en liten stund, men stäng inte ner Zoom- programmet eller rutan med väntrummet. När du släpps in i mötet kommer det att komma upp en ruta där du behöver välja att ansluta med ljud. För de flesta bör det fungera att klicka på Join with computer audio (anslut med datorns ljud), den blå knappen.

Får inte ljud på Zoom?

Mitt ljud fungerar inte - Om det fortfarande inte fungerar, behöver du kolla ljudinställningarna i Zoom. Längst ned till vänster i programmet har du ljudinställningar. Klicka på uppåt pil till höger om mikrofonikonen för att fram menyn. Har du en USB-enhet står det namnet på denna, se till att den är aktiverad.

Hur mutar jag på Zoom?

Väl inne i Zoom-rummet kan det därefter dyka upp en ruta som ber att du ska aktivera ljudet ”join with computer audio”tänk på att du sedan bör tysta (muta) ditt eget ljud, så att du inte stör med ev bakgrundsljud. Andra gången du klickar på en Zoom-länk behöver du inte ladda ner programmet.

Varför fryser bilden på Zoom?

Kom gärna i god tid till Zoom-rummet så att du kan testa att ditt ljud och video fungerar som det ska. Om du får problem med att bilden fryser eller att andra inte ser eller hör dig, trots rätt inställningar, kan din uppkoppling vara orsaken. Prova då att stänga av din video och använd bara ljud.

Hur pratar man på Zoom?

Du behöver nu invänta att host/värd för mötet bekräftar ditt deltagande, därefter är du inne i Zoom-mötet! du inte har ordet och ska prata. Headset är att föredra. Du ”Mutar” manuellt genom att klicka på mikrofonen (A).

Hur Unmute på Zoom?

När du är i ett möte och någon annan pratar är det oftast bäst om du har stängt av din mikrofon. För att göra detta klickar du på ikonen som nu bytt skepnad till Mute. När du klickat på Mute kommer varken deltagarna eller mötesledaren att höra dig. Ikonen som du nyss tryckt på kommer byta namn till Unmute.

Måste man ladda hem Zoom?

Det går att använda Zoom med de flesta webbläsare utan att ladda ner Zoom-programmet –men inte med webbläsaren Safari.

Varför laggar Zoom?

Det har framkommit några problem som verkar bero på att vissa kommuner/huvudmän har begränsningar i deras nätverk/brandvägg som gör att delar (eller i vissa fall hela) av Zoom inte fungerar, ex kamera. 2. Byt nätverk till ett som inte är begränsat, ex hemifrån eller från publik hotspot (såsom Telia Homerun med flera).

Varför hör jag inget ljud?

Kontrollera att ljudet inte är avstängt eller inaktiverat för dina ljudenheter. Högerklicka på högtalarikonen i Aktivitetsfältet och välj Öppna Volymkontrollen. Ljudkontroller för dina enheter visas. Kontrollera att ljudet inte är avstängt för någon av dem.