:

Får inte igång kameran på datorn?

Innehållsförteckning:

 1. Får inte igång kameran på datorn?
 2. Varför laggar teams möte?
 3. Kan inte ta emot samtal i Teams?
 4. Kan inte använda kameran?
 5. Varför fungerar inte min kamera i Zoom?
 6. Varför blir det rundgång i Teams?
 7. Hur ser man sig själv i Teams?
 8. Hur raderar man samtal i Teams?
 9. Hur tar man bort någon från Teams samtal?
 10. Varför fungerar inte kameran på zoom?

Får inte igång kameran på datorn?

När kameran inte fungerar i Windows 10 kan det bero på att drivrutiner saknas efter en uppdatering. Det är också möjligt att dina antivirusprogram blockerar kameran eller att dina sekretessinställningar inte tillåter åtkomst till kameran för vissa appar eller att det är ett problem med appen du vill använda.

Varför laggar teams möte?

Kontrollera att drivrutinerna till grafikkortet är uppdaterade. Du måste kontakta tillverkaren av ditt grafikkort eller gå online på deras webbplats och kontrollera detta. Aktivera maskinvaruacceleration.

Kan inte ta emot samtal i Teams?

Microsoft Teams har samtalsinställningar för att hantera hur inkommande samtal skall hanteras. För att komma till inställningarna välj Inställningar och sen Samtal. Om du väljer Samtal ring mig så kan du även välja att samtidigt ringa till din mobiltelefon. Välj Nytt nummer eller ny kontakt och lägg sen till numret.

Kan inte använda kameran?

Om Google Kamera fungerar i säkert läge kanske problemet orsakas av en annan app.

 • Du inaktiverar säkert läge genom att starta om telefonen.
 • Avinstallera den app du laddade ned senast.
 • Öppna kameran och kontrollera om problemet har åtgärdats. ...
 • Om problemet åtgärdades installerar du de appar som du tog bort igen.

Varför fungerar inte min kamera i Zoom?

Försök starta om zoomkameraåtkomst Om din Zoom-möteskamera inte fungerar, försök först att stoppa videon och starta sedan igen. Se pil upp bredvid Starta video / stoppa video inställning i nedre fältet och klicka på den. Se till att kameran är ansluten. Avmarkera din kamera och kontrollera sedan den igen.

Varför blir det rundgång i Teams?

Högtalare orsakar rundgång Om mikrofoningången aktiveras med volymkontrollen spelas ljudet som tas upp av mikrofonen upp via högtalarna. Volymkontrollprogrammet styr ljudvolymen för ljudenheterna som spelas upp via högtalarna. Besök vår webbplats för ljud och högtalare om du vill ha mer information och support.

Hur ser man sig själv i Teams?

bredvid din profilbild högst upp i Teams och väljer sedan Inställningar >-enheter. Under Ljudenheterväljer du den högtalare och mikrofon som du vill att Teams ska använda som standard. Under Kameraväljer du den kamera som du vill att Teams använder och ser en förhandsgranskning av kamerans video.

Hur raderar man samtal i Teams?

Från och med nuet är det fortfarande inte möjligt att radera chattar eller samtalshistorik i Teams.

Hur tar man bort någon från Teams samtal?

bredvid din profilbild högst upp i Teams och väljer sedan Inställningar >Sekretess. Välj Redigera blockerade kontakter under Blockerade kontakter om du vill se alla nummer som du har blockerat och ta bort dem från listan. Om du vill blockera anonyma samtal väljer du Blockera samtal utan uppringande-ID.

Varför fungerar inte kameran på zoom?

Om din Zoom-möteskamera inte fungerar, försök först att stoppa videon och starta sedan igen. Se pil upp bredvid Starta video / stoppa video inställning i nedre fältet och klicka på den. Se till att kameran är ansluten. Avmarkera din kamera och kontrollera sedan den igen.