:

Hur får man fram text på C More?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man fram text på C More?
  2. Kan inte betala C More?
  3. När dras pengarna C More?
  4. Hur betalas C More?
  5. Vilket C More paket för Champions League?
  6. Vad kostar C More TV4?
  7. Vad ingår i C More mycket sport?
  8. Måste man betala för C More?

Hur får man fram text på C More?

Tyvärr har vi inte textning på live kanalerna. Kolla om du kan hitta titln bland våra filmer och serier där kommer det att vara textat.

Kan inte betala C More?

Om du försöker genomför ett köp på C More med ett bankkort och inte får igenom köpet så kan det bero på några olika saker. De vanligaste problemet brukar vara: Kortet är inte öppet för internetköp. Det finns inte pengar på kontot.

När dras pengarna C More?

Avgiften dras 24 timmar innan innevarande prenumerationsperiod upphör. För mer information, se villkoren för iTunes. Om betalning sker via kreditkort förfaller prenumerationsavgift för en förnyad prenumerationsperiod till betalning den sista dagen i innevarande prenumerationsperiod.

Hur betalas C More?

I dagsläget så har vi två olika betalningsmetoder på C More. Den första är att du kan betala med ditt betalkort och då behöver det vara ett Visa/Mastercard som är registrerat i Sverige. Det andra alternativet är att du betalar igenom Klarna.

Vilket C More paket för Champions League?

Streama UEFA Champions LeagueC More. Njut av förstklassig fotboll med världens skickligaste spelare. För att få tillgång till alla matcher behövs ett Plus eller Premium Plus-paket.

Vad kostar C More TV4?

Du kan prova på abonnemanget C More Standard där alla kanaler ifrån TV4, SVT och flertalet C More kanaler ingår. C More Standard paketet kostar 139 kr/månad och har ingen bindningstid så du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Har du C More via din tv operatör, för mer info kring hur du loggar in, klicka här.

Vad ingår i C More mycket sport?

✓ Streama UEFA Fotbolls-EM ✓ Livesport från hela världen - Golf, tennis, padel, basket, handboll, friidrott, trav, speedway m.m.

Måste man betala för C More?

Kampanjer och gratiserbjudanden. C More, eller tredje part/samarbetspartner till C More, kan komma att erbjuda nya användare att utan kostnad använda Tjänsten under viss period (”Gratisperiod”) eller att teckna en prenumeration till reducerat pris.