:

Vilket batteri sitter i Swedbank Bankdosa?

Innehållsförteckning:

 1. Vilket batteri sitter i Swedbank Bankdosa?
 2. Kan man byta batteri på Swedbanks Bankdosa?
 3. Hur byta batteri Bankdosa?
 4. Varför står det Disable på Bankdosan?
 5. Var är min bankdosa?
 6. Hur många siffror på Swedbank säkerhetsdosa?
 7. Hur fungerar en bank säkerhetsdosa?
 8. Hur får man en säkerhetsdosa?
 9. Kan man byta batteri på digipass?
 10. Vad menas med kodkort Swedbank?

Vilket batteri sitter i Swedbank Bankdosa?

Om det visas en batterisymbol i fönstret i säkerhetsdosan behöver du byta batteri. Detta gäller dock inte den ovala eller den stora säkerhetsdosan. Du behöver ett CR2032 litiumbatteri som finns i klock- och kameraaffärer.

Kan man byta batteri på Swedbanks Bankdosa?

Batteriet kan inte bytas ut, utan är tänkt att hålla hela dosans liv. ... Siffran 5 räknas sedan ned till 0 och då är batteriet slut. Vid normalanvändning är det drygt en månad från den första varningen tills batteriet är slut. Kontakta därför ditt bankkontor när du får första varningen för att byta till en ny dosa.

Hur byta batteri Bankdosa?

Batteriet kan inte bytas ut, utan är tänkt att hålla hela dosans liv. När batteriet börjar ta slut visas texten "BATT5" i övre delen av fönstret. Siffran 5 räknas sedan ned till 0 och då är batteriet slut.

Varför står det Disable på Bankdosan?

Din säkerhetsdosa spärras om du registrerar tre felaktiga pin-koder i följd. Texten LOCK PIN visas då i övre delen av fönstret och dosan informerar att "Dosan är helt låst". Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp att låsa upp din dosa.

Var är min bankdosa?

Glömt pinkoden till säkerhetsdosan Ring oss via Telefonbanken på 0771-666 555. Se till att ha din säkerhetsdosa tillhands. Välj Personlig service och Bankärenden, så får du hjälp att låsa upp din säkerhetsdosa. Görs det denna väg, så tar det 5 arbetsdagar för dosan att börja fungera.

Hur många siffror på Swedbank säkerhetsdosa?

Telefonbanken hade tidigare fyra siffror men vi lade till en femte för några år sedan. Sex tecken har den personliga koden du logga in med till Mobilbanken. En ny kod till Telefonbanken lägger du till i Internetbanken när du är inloggad med säkerhetsdosan.

Hur fungerar en bank säkerhetsdosa?

En säkerhetsdosa är en liten enhet som genererar en siffersträng i displayen efter att användaren tryckt på en knapp på dosan. Ofta kan de bäras på nyckelringen. En stor fördel med metoden är att den fungerar oavsett vilken enhet användaren har.

Hur får man en säkerhetsdosa?

Har du blivit av med säkerhetsdosan – spärra den direkt

 1. Ring Telefonbanken 0771-666 555 och välj Personlig service för att spärra dosan.
 2. Beställ en ny dosa.
 3. Dosan får du med rekommenderat brev och den hämtas på Postens utlämningsställe.
 4. Koden får du hemskickad med post.

Kan man byta batteri på digipass?

När batteriet börjar ta slut visas texten bAtt 5 i fönstret. ... Det går inte att byta batteri på digipassen utan du behöver kontakta oss för att beställa en ny. Om du har en extra digipass eller mobilt BankID så kan vi hjälpa dig över telefon. Du får en ny digipass inom fem vardagar.

Vad menas med kodkort Swedbank?

Kodkort är ett fysiskt kort med engångskoder som du i vissa fall behöver använda för att aktivera utökad användning för ditt Mobila BankID. Med utökad användning kan du höja beloppsgränsen för Swish och lägga till nya mottagare för betalningar.