:

Vilken färg passar till blå soffa?

Innehållsförteckning:

 1. Vilken färg passar till blå soffa?
 2. Vilken matta ska man ha till beige soffa?
 3. Vilken färg på matta passar till ljusgrå soffa?
 4. Vilken matta passar till mörkgrå soffa?
 5. Vilken färg passar bra med blå?
 6. Vilken färg passar till blå vägg?
 7. Vilken matta ska man välja?

Vilken färg passar till blå soffa?

Beige, kristall och glänsande sidenkuddar blir ett fint komplement till en lugnt blå soffa – hade soffan varit grå eller sand-färgad hade intrycket blivit platt. Observera också den blå fondväggen i angränsande rum, som understryker soffan. Härliga färger, med lite Palm Springs-känsla, hos Dusty Deco.

Vilken matta ska man ha till beige soffa?

Vi rekommenderar att du väljer en accentfärg - senapsgult, smaragdgrönt, petrol eller liknande - för soffan eller mattan. Plocka sedan upp denna färg minst tre gånger i rummet, tex med kuddar, konst eller till och med blommor. Balansera detta med mer subtila nyanser som grå, greige, beige och nyanser av vitt.

Vilken färg på matta passar till ljusgrå soffa?

Har du en ljusgrå soffa, så väljer du vanligtvis inte en ljusgrå matta. Istället väljer du kanske en annan färg, eller om du vill ha en grå matta så väljer du en mörkare grå nyans i mattan än den i soffan. Många väljer en matta i grått, vitt, svart eller beige till sin grå soffa.

Vilken matta passar till mörkgrå soffa?

För en mörkgrå soffa, välj en matta i nyanser av turkos, ljusbeige eller tegel. Turkos kommer att ge en havsbris i vardagsrummet, och den beige lyser inredningen.

Vilken färg passar bra med blå?

Vilka Färger Passar Till Blått? Vi Lär Dig Matcha Snyggt!

 • Orange är en perfekt accentfärg till blått.
 • Få färgkombinationer gör sig så otroligt bra ihop som vitt och blått.
 • Blått och brunt, en odödlig klassiker.
 • De senaste åren har marinblått och svart kommit att bli en av de mest uppskattade färgkombinationerna.

Vilken färg passar till blå vägg?

De starka blå passar bättre in i stylingen där de kan bli ett vackert blickfång och ge fin kontrast. Men väggar behöver ju alltså inte vara vita för att ”allt” i möbler och inredning ska passa till dem. Blått är läckert till så mycket: vitt, grått, brunt, grönt – blått ger dig många möjligheter!

Vilken matta ska man välja?

Den troligtvis viktigaste aspekten när man väljer matta är vilket material. Att tänka på hur mattan kommer utsättas för vilket typ av slitage är en viktig sak att ta hänsyn till. Det är också viktigt att tänka på hur mycket folk kommer röra sig över mattan, vilket typ av rum och vilken känsla man vill skapa.