:

Hur färgar man en utväxt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur färgar man en utväxt?
  2. Hur färgar man balayage?
  3. Hur färgar man håret silvergrått?
  4. Hur funkar balayage?
  5. Hur färgar man håret brunt hemma?

Hur färgar man en utväxt?

För att färga utväxten behöver du en pinnkam och rätt hårfärgsprodukt. Se till att den nya färgen är väldigt lik färgen på resten av håret så att du får ett jämnt resultat. Ta av dig smycken, sätt på dig en gammal t-shirt och drapera en mörk handduk runt axlarna som skydd mot färgstänk.

Hur färgar man balayage?

Vid balayage färgas mindre sektioner med en svepande målning. Ombre är mer av en hårfärgningsstil. För det används en ljusare hårfärg som ser ut att ha lagts horisontellt över svallet. Sedan blandas den in på ett naturligt sätt mot den mörkare färgen och går ända ned till topparna.

Hur färgar man håret silvergrått?

Först och främst så behöver du vara väldigt blond med en kall ton för att lyckas med den gråa looken, om du vill ha den silvriga/ljusgråa looken så är det bättre ju ljusare och kallare ditt hår är. Om du behöver bleka håret så rekommenderar vi att gå till en frisör och göra detta.

Hur funkar balayage?

Balayage är franska och kan enklast översättas till ”att svepa/måla”. Till skillnad från traditionell slingteknik där håret ofta slingas från rot till topp, är Balayagetekniken en frihandsteknik där frisören målar slingorna i håret. Balayage är en ypperlig behandling när du önskar ett naturligt och solkysst resultat.

Hur färgar man håret brunt hemma?

SKYDDA HUDEN Använd alltid skyddshandskar för att skydda händerna och börja med att applicera en skyddande kräm runt hårfästet och på öronen för att minska risken att färgen fäster på huden. Vaselin fungerar utmärkt, men var noga med att inte få det i håret för då fäster inte färgen där.