:

Vart funkar Klarnakortet?

Innehållsförteckning:

  1. Vart funkar Klarnakortet?
  2. När kommer Klarna kortet?
  3. Kan man ta ut kontanter med Klarnakort?
  4. Varför Klarna kort?
  5. Vad krävs för att få Klarnakortet?
  6. Är Klarna kort bra?
  7. Kan man köpa valuta med Klarna?

Vart funkar Klarnakortet?

Var kan jag handla med Klarnakortet? Du kan handla med Klarnakortet i de butiker som erbjuder betalning med Visa-kort. Det innebär att du kan handla säkert med Klarna i de flesta butiker. Du väljer alltid själv hur du vill betala, genom enkla inställningar i vår app eller genom att logga in här.

När kommer Klarna kortet?

Klarna är ett typ av betalkort. Däremot har det liknande funktioner som ett kreditkort i och med att alla köp kan betalas i efterhand. Oavsett vilken bank du har går det att koppla kortet till ditt bankkonto. Köper du online eller i fysisk butik dras pengarna från kontot 1-2 dagar efter köpet.

Kan man ta ut kontanter med Klarnakort?

Som sagt, Klarnakortet går bara att använda online eller vid fysiska köp. Kom ihåg dock, att du kan inte ta ut kontanter med ditt Klarna kort utomlands, vilket kanske ibland kunde vara nödvändigt för eventuella taxiresor eller köp på marknader.

Varför Klarna kort?

Klarna kortet är till för att handla med både offline och online. Det fungerar som så att när du handlat med klarnakortet så får du själv välja om du vill betala direkt eller ifall du vill använda dig utav Klarnas fakturatjänster så som månadsfaktura eller liknande.

Vad krävs för att få Klarnakortet?

Så skaffar du Klarna Kort

  • Minst 18 år gammal och bosatt i Sverige.
  • Ha en årsinkomst på minst 180 000 kr.
  • Ha handlat från Klarna tidigare.
  • Ingen negativ kredithistorik eller betalningsanmärkning.
  • Kunna koppla ett bankkonto till Klarna.

Är Klarna kort bra?

Om Klarna Kortet Det är ett stiligt kort, men som saknar en hel del funktioner som du annars kan få med ett riktigt bra kreditkort. Det enda positiva är att du får tillgång till Klarnas egna betalningslösningar som att Betala Senare och liknande. Annars är KlarnaKortet inget märkvärdigt kort!

Kan man köpa valuta med Klarna?

Klarna Checkout Global möjliggör kortbetalningar globalt i valutorna: AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, NOK, SEK och USD.