:

Hur fyller man i PLF till Grekland?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fyller man i PLF till Grekland?
  2. När fyller man i PLF?
  3. Vad är Inreseformulär?
  4. När får man QR kod Grekland?
  5. Hur fyller man i hälsodeklarationen till Spanien?
  6. Vad är hälsodeklaration resa?
  7. Kan jag resa till USA Covid?

Hur fyller man i PLF till Grekland?

Du måste skicka in din PLF innan du checkar in på flyget. Du får din PLF med QR-kod direkt....Sedan går du till den här sidan.

  1. Kryssa i rutan för att intyga att du inte är en robot och klicka Continue.
  2. Fyll i din PLF-kod. ...
  3. Fyll i ditt pass- eller ID-nummer.

När fyller man i PLF?

Det måste fyllas i senast klockan 22:59 dagen innan du reser. Utan kvitto på att formuläret fyllts i får du inte resa till Grekland. Om du har frågor kring hur formuläret skall fyllas i så finns en engelsktalande hjälplinje som hanteras de grekiska myndigheterna.

Vad är Inreseformulär?

Flera länder har infört krav på kontroller vid inresa, vilket bla innebär att inreseformulär ska fyllas i innan avresa. Syftet med formulären är att underlätta för myndigheternas smittspårning av Covid-19 och för att minimera ny smittspridning.

När får man QR kod Grekland?

QR-koden måste finnas tillgänglig vid avresa, antingen som utskrift eller digitalt i din mobiltelefon, och ska visas upp vid ankomst i Grekland samt på din avreseflygplats.

Hur fyller man i hälsodeklarationen till Spanien?

Den 7 juni ändrades reglerna för inresa i Spanien. Samtliga resenärer som kommer Spanien med flyg eller båt måste fortsatt fylla i en hälsodeklaration tidigast 48h innan ankomst till Spanien. Hälsodeklarationen är obligatorisk Spain Travel Health (spth.gob.es).

Vad är hälsodeklaration resa?

Samtliga resenärer som kommer Spanien med flyg eller båt måste fortsatt fylla i en hälsodeklaration tidigast 48h innan ankomst till Spanien. Hälsodeklarationen är obligatorisk Spain Travel Health (spth.gob.es). Det är upp till varje land att bestämma vad som krävs för inresa och reglerna kan ändras med kort varsel.

Kan jag resa till USA Covid?

CDC har beslutat att alla passagerare (med vissa undantag för barn under 2 år) som reser till USA måste uppvisa ett negativt Covid-test taget innan avresa till USA. ... Var observant på att inte stanna längre i USA än giltighetstiden på ditt inresetillstånd (ESTA/visering).