:

Vad kostar Swedbank Pay?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar Swedbank Pay?
  2. Vad är e Pay?
  3. Vad kostar det att ta betalt med kort?
  4. Vad är PayEx direktbetalning?
  5. Vad är Swepay?

Vad kostar Swedbank Pay?

Du betalar därmed enbart en transaktionsavgift till Swedbank Pay som normalt ligger på 1,50% per order. Observera att dessa priser endast gäller vid beställning via nedanstående länk samt om du är kund hos Wikinggruppen.

Vad är e Pay?

ePay är en nordisk betalningsgateway med bas i Aalborg. Vi levererar betalningssystemet till din webshop så att dina kunder snabbt, tryggt och enkelt kan betala för sina varor. Vårt system innehåller en mängd möjligheter och stödjer många betalningsformer och kortinlösare.

Vad kostar det att ta betalt med kort?

Så mycket kostar det att ta betalt med kort Om du säljer för 30 000 kr på kort per månad innebär en korttransaktionsavgift på 2,75% att du skall betala 825 kr i transaktionsavgift. Med ett avtal på 0,99% betalar du istället 297 kr. Det är 6336 kr per år som du kan lägga på roligare saker.

Vad är PayEx direktbetalning?

I samarbete med PayEx erbjuds direktbetalning via (banker). När du väljer Direktbetalning som betalsätt slussas du vidare till din internetbank där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner betalningen.

Vad är Swepay?

Svea checkout (Sveawebpay) är en betaltjänst som tillhandahålls av Svea Ekonomi. Sveas betaltjänster uppfyller i princip alla kriterier för att utgöra en av de absolut bästa betallösningar som finns på den svenska marknaden för e-handelsföretag.