:

Hur fungerar St1-appen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar St1-appen?
  2. Hur tankar man på St1?
  3. Hur säger man St1?
  4. Vilka kort kan man tanka med på St1?
  5. Var gäller OKQ8 kort?
  6. Kan man tanka med INGO appen?
  7. Hur mycket pengar på kortet för att tanka?

Hur fungerar St1-appen?

Välj pump i appen och godkänn betalning Sitt gärna kvar i bilen och öppna St1-Appen och logga in med BankID. Därefter väljer du pumpen du står vid och maxbelopp att tanka för. Det belopp du väljer kan i vissa fall reserveras på ditt kort.

Hur tankar man på St1?

2. Lägg till valfritt Mastercard/Visa eller St1 Mastercard, som du kan ansöka om i St1-Appen eller på webben....På stationen

  1. Stanna vid valfri pump på St1/Shell och öppna St1-Appen i bilen.
  2. Välj pumpen du står vid.
  3. Tanka.

Hur säger man St1?

Hur säger jag upp St1 Betaltjänsten, St1 Kontokrediten och St1 Mastercard? Du kan säga upp St1 Betaltjänst, St1 Kontokredit och St1 Mastercard genom att ringa St1 Finances kundtjänst. Kundtjänstens telefonnummer är 08 (må-fre kl 8-16, lna/mta).

Vilka kort kan man tanka med på St1?

Vilka betalningssätt gäller på St1-stationerna? På alla våra stationer kan du välja att betala med svenska St1-kort, Shell-kort eller de största bank- och kreditkorten som Visa, MasterCard, Eurocard, Diners, Maestro, Visa Electron med flera. Nu kan du även betala din tankning med mobilen, läs mer om FuelPay.

Var gäller OKQ8 kort?

Kortet gäller för inköp av drivmedel, service, däck och andra trafikprodukter. Kortet gäller även för automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall och tvättprodukter. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Kan man tanka med INGO appen?

Allt du behöver göra är att tanka med ett kort kopplat i INGO-appen, så är du automatiskt med i dragningen den veckan!* ... Så sväng förbi INGO och tanka! * Vinnare utses bland de som tankat med registrerat kort i appen under senast aktuell vecka. Vinst betalas ut i fria liter och syns i appen inom 48 timmar.

Hur mycket pengar på kortet för att tanka?

Den nya standarden innebär att kortutgivande bank gör en reservation på 1500 kr när du betalar med kort vid pump på en drivmedelsstation. Har du mindre än 1500 kronor på kontot kan kortutgivande bank välja att reservera den summa du har tillgänglig på kortet istället.