:

Hur mycket kan man Swisha om dagen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kan man Swisha om dagen?
  2. Hur lång tid tar det att skaffa Swish?
  3. Hur mycket Kanman Swisha?
  4. Hur gör man betalning med Swish?
  5. Hur går det med Swish till andra personer?
  6. Hur mycket kan jag skicka med Swish?

Hur mycket kan man Swisha om dagen?

För betalningar till företag, föreningar och organisationer anslutna till Swish (123-nummer) är beloppsgränsen på 100 000 kronor per Swish-betalning och max 100 000 kronor per rullande 7 dagar.

Hur lång tid tar det att skaffa Swish?

Swish för barn och ungdomar Du som förälder eller vårdnadshavare kan hjälpa ditt barn att komma igång med Swish. För att barn och ungdomar mellan 0 och 17 år ska kunna ta emot och skicka Swish-betalningar behöver de ha ett Mobilt BankID och tillvalet ”Betalningar” i sin Internetbank.

Hur mycket Kanman Swisha?

När du skaffar Swish får du som är 18 år eller äldre automatiskt en beloppsgräns på 3000 kronor per 7 dagars period. Du kan ändra den i internetbanken för privatpersoner under Betala och överföra - Swish, eller i appen under Övriga tjänster - Swish.

Hur gör man betalning med Swish?

  • Swish är en app för att göra och ta emot betalningar snabbt och säkert, till både privatpersoner, företag, föreningar och organisationer. Du fyller bara i mottagare och belopp, godkänner betalningen med Mobilt Bank-ID - då är betalningen genomförd och hamnar hos mottagaren inom några sekunder.

Hur går det med Swish till andra personer?

  • Med Swish kan du via din iPhone eller Android-telefon enkelt skicka pengar till andra personers konton. Pengarna dras från ditt konto och är framme hos mottagaren bara några sekunder senare. Det är lika säkert som en överföring på banken – men enklare, snabbare och mer tillgängligt.

Hur mycket kan jag skicka med Swish?

  • Hur mycket pengar kan jag skicka med Swish? Du väljer själv en maxgräns, men den kan inte vara högre än 30 000 kronor per dag. Du ändrar maxgränsen på internetbanken, Telefonbanken eller närmaste bankkontor med kundtjänst.