:

Hur går det för EF?

Innehållsförteckning:

  1. Hur går det för EF?
  2. Vad gör man på en språkresa?
  3. Vad är en språkkurs?
  4. Är EF svenskt?
  5. Vad kostar det att åka på språkresa med EF?
  6. Har språkresor?
  7. Hur bokar man språkresa?
  8. Är det värt att åka på språkresa?
  9. Vad står förkortningen EF för?
  10. Vem äger EF?

Hur går det för EF?

När du reser som utbytesstudent med EF fördjupar du din engelska på så många fler sätt än genom skolböcker och grammatikprov. Under ditt utbytesår får du möjligheten att behärska språket i ditt vardagliga liv - på din lokala High School, vid middagsbordet med din värdfamilj eller på fritiden med dina nyfunna vänner.

Vad gör man på en språkresa?

Aktiviteterna kan innehålla allt som har med den lokala kulturen att göra som till exempel besök på museer, utflykter till närligande orter, idrott, filmvisning, matlagningskurser, vinprovning, dans med mera. Många språkresor inkluderar inslag av såväl språkutbildning, kulturell bildning som ren semester.

Vad är en språkkurs?

En språkresa eller språkkurs med STUDIN innebär en språkutbildning på en språkskola utomlands.

Är EF svenskt?

Företaget grundades i Lund, Sverige 1965 av Bertil Hult och är fortfarande ägt av familjen Hult. EF har runt 46,500 anställda vid drygt 500 skolor och kontor i ett 50-tal länder, inklusive ett Sverige-kontor på Strandvägen i Stockholm.

Vad kostar det att åka på språkresa med EF?

Kostnad för språkresor för unga och vuxna

DestinationReslängePris\*
USA2 veckor11 590 kr
Kanada2 veckor11 590 kr
Frankrike2 Veckor10 590 kr
Australien2 veckor11 390 kr

Har språkresor?

Det finns språkresor för alla åldrar. De flesta språkskolor har en minimiålder på 16-18 år men på sommaren ordnar de även juniorkurser för yngre studenter. Det finns ingen övre åldersgräns men vissa skolor har 50+ kurser för äldre studenter som vill läsa med jämnåriga.

Hur bokar man språkresa?

Bokning och betalning Boka direkt här på vår webbplats eller genom att ringa oss på 0771-20 20 40, hos oss delbetalar du alltid din resa. Säkra din plats redan idag!

Är det värt att åka på språkresa?

Att åka på språkresa är en både rolig och berikande upplevelse. Att hela tiden ha språket i din direkta närhet kommer att hjälpa dig till en snabbare och fördjupad språkinlärning. Kombinationen med att uppleva miljön och kulturen är dessutom ett stort plus och en upplevelse i sig.

Vad står förkortningen EF för?

Bertil var övertygad om att den normala klassrumsundervisningen inte alltid var det mest effektiva sättet. År 1965 bestämde han sig för att starta ett litet företag, Europeiska Ferieskolan (förkortat EF), som kombinerade språkstudier med resor utomlands. ... Detta har varit EF:s filosofi i 50 år.

Vem äger EF?

EF Education First är helägt av Hult och hans familj. Hult är delvis pensionerad och två av hans fyra söner är aktiva i företaget. Hans äldsta son Philip (född 1970) är styrelseordförande, medan hans tredje son Eddie (född 1978) är VD för EF:s nordamerikanska verksamhet.