:

Hur får man Skrållan att prata?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man Skrållan att prata?
  2. Vad kostar Skrållan docka?
  3. När kom Skrållandockan?
  4. Hur lång är Skrållandockan?
  5. Vad kan Skrållan säga?
  6. Hur lång är Lillan?
  7. Hur stor är dockan Skrållan?
  8. Hur stor är Skrållan?
  9. Hur gammal är Skrållan i Saltkråkan?
  10. Hur gammal är Malin i Saltkråkan?

Hur får man Skrållan att prata?

Skrållan är Sveriges mest sålda taldocka som talar 5 olika språk; svenska, norska, danska, finska och engelska. Man kan enkelt byta språk på det hjärtformade talverket i dockans rygg.

Vad kostar Skrållan docka?

Lägsta pris på Skrållan Taldocka är 350 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 19 jämförda butiker.

När kom Skrållandockan?

Namnet har dockan fått av rollfiguren Skrållan i Saltkråkan, som började sändas i TV under 1960-talet. Skrållan finns både som blondin och brunett. Utöver Skrållan finns även lillasystern Lillan som kan prata lite, skratta och gråta, och de yngsta syskonen Anna och David.

Hur lång är Skrållandockan?

Dockan har långt, mörkt hår av hög kvalitet som håller över tid. Håret är mjukt och följsamt och går utmärkt att kamma och borsta. Här är håret uppsatt i en klassisk svans med vit rosett. Skrållan är 45 cm lång.

Vad kan Skrållan säga?

Tryck Skrållan eller Pim på magen så säger dockan slumpvis valda meningar som lockar till aktiv lek - ute som inne! Lillan har precis lärt sig att prata, och säger: “Lillan”, “mamma” och “pappa” när du trycker henne på magen. Allt kan hända, så länge Skrållan, Pim, Lillan och de andra dockkompisarna är med!

Hur lång är Lillan?

Hon har precis lärt sig att prata, och kan säga: ”Lillan”, ”mamma”, ”pappa”, ”hej” och ”hej då”, när du trycker henne på magen. Hon kan även skratta och gråta och blundar när man lägger henne ner. Lillan är 36 cm lång och talar 5 olika språk; svenska, norska, danska, finska, och engelska.

Hur stor är dockan Skrållan?

Skrållan är 45 cm lång. Från 3 år.

Hur stor är Skrållan?

Skrållan har blundögon och hår som kan kammas. Skrållan finns som blondin och brunett och hennes längd är 45 cm. Lillan som är Skrållans lillasyster kan säga Lillan, mamma och pappa när man trycker henne på magen.

Hur gammal är Skrållan i Saltkråkan?

Hon fick som 2-åring rollen som Skrållan i Tjorven och Skrållan (1965) för att hon var van vid hundar och inte skrämdes av "Båtsman"....Kajsa Dandenell[redigera | redigera wikitext]

Kajsa Dandenell
Född1 oktober 1963 (58 år) Nyköpings östra församling, Sverige
SysselsättningSkådespelare

Hur gammal är Malin i Saltkråkan?

Louise Edlind Friberg kom att bli Malin med hela svenska folket efter premiären av tv-dramatiseringen Vi på Saltkråkan av Astrid Lindgren. När den började spelas in var hon 16 år och hon hade hunnit blivit 17 när serien hade premiär i januari 1964.