:

Kan ej logga in på Sparbanken?

Innehållsförteckning:

  1. Kan ej logga in på Sparbanken?
  2. Kan inte logga in på Sparbanken Syd?
  3. Hur logga in på internetbanken?
  4. Vem har clearingnummer 9570?
  5. Vilken är clearingnummer Sparbanken?

Kan ej logga in på Sparbanken?

Välj inloggningssätt BankID på Kort i rullisten. Tryck på Fortsätt. Vänta ett ögonblick medan programvaran för BankID öppnas i separat fönster och ange ditt sexsiffriga lösenord (PIN-kod). Om du använder två PIN-koder till ditt BankID anger du lösenordet (PIN-koden) för legitimering.

Kan inte logga in på Sparbanken Syd?

Klicka på ikonen för internetbanken uppe till höger. Klicka på Aktivera BankID. Ska du beställa med en startkod via sms måste du först klicka på knappen Beställ startkod via sms. När du har en startkod klickar du på knappen Aktivera BankID.

Hur logga in på internetbanken?

För att komma åt tjänsterna i internetbanken behöver du identifiera dig, precis som du gör på bankkontoret. Det gör du när du loggar in med Mobilt BankID, säkerhetsdosa eller BankID på kort. Du är alltid inloggad med en krypterad anslutning när du loggat in med Mobilt BankID, säkerhetsdosa eller BankID på kort.

Vem har clearingnummer 9570?

Bankernas kontonummer och clearingnummer

BankClearing- nummerserieMax antal siffror i kontonummer (exkl. clearingnr)
SBAB7
SEB 7
Skandiabanken AB7
Sparbanken Syd9570-957910*

Vilken är clearingnummer Sparbanken?

Ett svenskt bankkontonummer består alltid av clearingnummer och kontonummer. Clearingnummer i Sparbanken Skåne börjar antingen på siffran 7 och består av fyra siffror eller på siffran 8 och består av fem siffror. Du ser ditt clearingnummer när du är inloggad i appen eller internetbanken.