:

När försvinner Skype för företag?

Innehållsförteckning:

  1. När försvinner Skype för företag?
  2. Finns till Skype?
  3. Kan inte installera Skype för företag?
  4. Hur får jag Skype business?
  5. Vad ersätter Skype?
  6. Hur länge funkar Skype?
  7. Vad krävs för att använda Skype?

När försvinner Skype för företag?

Tjänster som integreras med Skype för företag online stöds inte efter att de tas ur bruk den .

Finns till Skype?

Skype finns till för att komma i kontakt med de som betyder mest, både privat och inom arbetet – när som helst, var som helst, via mobil, PC-dator eller Alexa. Det är skapat både för enskilda samtal och gruppsamtal oavsett var du befinner dig – via mobil, PC, Xbox eller Alexa.

Kan inte installera Skype för företag?

Välj länken Microsoft 365 under mina appinställningar. Välj Programvara. Obs!: Om du inte ser Skype för företag i listan kan du kontakta din administratör eller installera Skype för företag med Microsoft 365-appar för företag. Starta hämtningen genom att välja Kör.

Hur får jag Skype business?

På inloggningssidan för Skype för företag anger du användarnamn och lösenord för Microsoft 365 och klickar sedan på Logga in. Om du till exempel använder [email protected] för att logga in på Microsoft 365 är det det du ska använda för att logga in på Skype för företag. Ange ditt lösenord för Microsoft 365.

Vad ersätter Skype?

I september 2017 meddelade Microsoft att Microsoft Teams kommer att ersätta Skype for Business. Sedan tillkännagivandet har Microsoft kraftsamlat sina utvecklingsinsatser kring Teams för att skifta funktionaliteten till denna samverkansplattform. Slutdatum för detta är satt till den .

Hur länge funkar Skype?

Skype for Business har varit otroligt uppskattat bland Office 365-användare på företag världen över. Men nu har Microsoft till sist bestämt ett slutdatum. Den 31/7, 2021 går Skype for Business Online i graven som enskild produkt.

Vad krävs för att använda Skype?

Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com). Du behöver också en kamera, högtalare och mikrofon.