:

Hur fungerar Swimspa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Swimspa?
  2. Vad kostar Swimspa?
  3. Hur fungerar ett spabad?
  4. Kan man gräva ner Swimspa?
  5. Hur bra är Swimspa?
  6. Vad kostar ett spabad i månaden?
  7. Vad kostar det att bygga spabad?
  8. Vad behövs till ett spabad?

Hur fungerar Swimspa?

I grund och botten är ett swimspa en swimmingpool i miniatyr - bara enklare. Det filtrerar vattnet genom en skimmer och ett filter. Man tillsätter lite klor för att hålla vattnet bakteriefritt.

Vad kostar Swimspa?

Priset för ett swimspa varierar naturligtvis. Hos oss på DenForm kan du hitta ett swimspa från ca 154.995,- kr. Det är i ett relativt prisvänligt segment och det beror främst på produktionsoptimering.

Hur fungerar ett spabad?

Ett spabad kan beskrivas som en vidareutvecklad bubbelpool som är byggd för att användas utomhus året runt. Våra spabad har alltid inbyggt reningsverk, massagemunstycken och belysning. Spabaden är isolerade för att ge en bra driftsekonomi och ett termolock följer alltid med när du köper ett spabad från Folkpool.

Kan man gräva ner Swimspa?

Planerar ni att gräva ner ert utomhusspa eller swimspa i marken, är det viktigt att ha följande i åtanke: Dels att underlaget är väl dränerat samt att det är möjligt att komma åt överallt på spabadet vid eventuell service. El-installationer ska dessutom utföras av en auktoriserad elektriker och skyddas mot fukt.

Hur bra är Swimspa?

Ett swimspa fungerar på det sättet att ett antal massagestrålar skapar en kraftig motström, vilket gör det möjligt att simma på plats. Detta kan liknas vid att springa på löpband. Ett av våra mindre spabad är utrustat med 3 massagestrålar på respektive 2,5 HK, vilket blir totalt 7,5 HK.

Vad kostar ett spabad i månaden?

Hur mycket ström ditt spabad drar beror på en rad olika faktorer, allt från vilken temperatur du vill att vattnet ska ha till hur välisolerat karet är. Snittet ligger mellan 200-500 kWh per månad. Betalar du då 1,5 krona per kWh så kostar spabadet dig mellan 300-750 kronor i månaden.

Vad kostar det att bygga spabad?

Vad kostar ett spabad? Ett spabad kostar från ca 3 000 kr för de minsta uppblåsbara, upp till ca 600 000 kr för ett avancerat swimspa. De “vanliga” permanenta spabaden för fem personer kostar mellan 20 0 000 kr.

Vad behövs till ett spabad?

Alla bad är välisolerade för att ge en bra driftsekonomi och ett termolock medföljer alltid. Allt som krävs är en plan yta, elanslutning och vatten från trädgårdsslangen.