:

Hur fungerar Mirakelsvamp?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Mirakelsvamp?
  2. Hur fungerar en Fläcksuddare?
  3. Vilket Vanish är bäst?
  4. Var kan man köpa Mirakelsvamp?
  5. Hur tar man bort vin på tapet?
  6. Hur får man bort fläckar på tapeter?
  7. Hur får man bort tusch från tapet?

Hur fungerar Mirakelsvamp?

Mirakelsvampen fungerar som ett radergummi och slits ner efterhand som den ”suddar” bort fläckarna. Det behövs inga kemikalier utan mirakelsvampen gör jobbet. Fukta med vatten, krama ur, gnugga lätt och fläckarna försvinner! MiraClean är mycket effektiv även på ojämna ytor där det annars kan vara svårt att göra rent.

Hur fungerar en Fläcksuddare?

Fläcksuddaren hjälper dig att avlägsna fläckar överallt! Fukta sudden med vatten och krama ur. Sudda försiktigt bort fläcken, undvik grova och oljiga ytor. Hemligheten är mikroskopiskt små fibrer som rengör de osynliga fördjupningar som finns hos alla material.

Vilket Vanish är bäst?

Produkter i testet

  • Via Tabort. Betyg: 3.3.
  • Vanish Gold Oxi Action. Betyg: 3.2.
  • Ica Fläckborttagare. Betyg: 3.2.
  • Vanish Oxi Action. Betyg: 3.1.
  • Spar Super fläckborttagare. Betyg: 3.1.
  • Grumme Blek & fläckmedel. Betyg: 3.
  • Skona Flytande tvätt Kulörtvätt / vittvätt. Betyg: 2.6.

Var kan man köpa Mirakelsvamp?

Mirakelsvamp Torka-Vips-Borta - köp på HORNBACH.se.

Hur tar man bort vin på tapet?

Ett populärt och alldeles fantastiskt husmorsknep som funkar mycket bra är att använda sig av potatismjöl. Potatismjölet går att använda på alla typer av fläckar, blöta som feta. Pudra på lite potatismjöl över det smutsiga stället och låt potatismjölet torka in.

Hur får man bort fläckar på tapeter?

Exempelvis diskmedel är mer skonsamt för tapeten. Textiltapet – för fettfläckartapet använd ett svagt fettborttagande medel på en fuktig svamp för att få bort fläcken. För andra typer av fläckar än fett var försiktig med starka lösningsmedel och gnugga inte tapeten. Ibland räcker det med att använda ljummet vatten.

Hur får man bort tusch från tapet?

Fläckar av kulspets eller tusch penna på plastad tapet: Tvätta omedelbart med T-sprit. 2. Torka från kanterna av fläcken och inåt med små rörelser, annars kan fläcken ”växa sig” större.