:

Hur fungerar auctionet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar auctionet?
  2. Hur buda på auktion?
  3. Kan man köpa saker från kronofogden?
  4. Hur mycket provision tar auctionet?
  5. Vad kostar det att sälja på auktion?
  6. Vad innebär utropspris på auktion?
  7. Hur vinner man på auktion?

Hur fungerar auctionet?

Om du lägger bud när det återstår mindre än 1 minut av auktionen så förlängs auktionen så det är 3 minuter kvar. Du kan även avge bud på våra anslutna auktionshus. ... När du vunnit en auktion får du ett mail med instruktioner om hur du betalar din faktura och hämtar ut föremålet på auktionshuset eller beställer transport.

Hur buda på auktion?

Tänk på att du kan lägga ett nytt Maxbud för större chans att vinna auktionen. Budgivare uppmanas bjuda efter egen uppfattning om auktionsobjektets värde dvs. du bestämmer själv vad du är beredd att betala för ett objekt. Tänk på att alla lagda bud är bindande.

Kan man köpa saker från kronofogden?

Här annonserar vi egendom som utmätts och som ska säljas för att någons skuld ska kunna bli betald. På så sätt bidrar ett köp hos oss till balans mellan den som ska få betalt och den som ska betala.

Hur mycket provision tar auctionet?

Köparens provision är 22,5 % ink. moms.

Vad kostar det att sälja på auktion?

Säljare betalar en försäljningsprovision om 15% inkl moms av klubbat pris. Köpare betalar en provision om 22,5 % inkl moms av klubbat pris.

Vad innebär utropspris på auktion?

På varje föremål visas ett utropspris och ett startpris. Utropspriset motsvarar vår värdering. Startpriset är alltid lägre än utropspriset och är det lägsta bud som du kan lägga.

Hur vinner man på auktion?

Tänk på att du kan lägga ett maxbud för större chans att vinna auktionen. Tänk på att du kan lägga ett maxbud för större chans att vinna auktionen. Om du lägger ett högre bud än nästa steg i budstegen aktiveras budbetjänten automatiskt. Den kommer lägga bud åt dig upp till ditt maxbud om du blir överbjuden.