:

Hur placera Mesh?

Innehållsförteckning:

  1. Hur placera Mesh?
  2. Vilken Mesh ska jag välja?
  3. Vad är Mesh för framtiden?
  4. Vad är ett trådlöst Mesh?
  5. Hur fungerar Mesh WiFi?

Hur placera Mesh?

En bra tumregel är att placera den andra noden halvvägs mellan routern och de zoner där du inte får lika bra anslutning. Sedan placerar du ungefär en nod i vartannat rum (det kan eventuellt behövas flera om du har många betongväggar) och noderna ska helst placeras på ett bord eller dylikt och inte på golvet.

Vilken Mesh ska jag välja?

TP-Link Deco M9 Plus Alla expertkällor tycker bra om det här mesh-systemet och ger det i slutändan fina betyg. I recensionerna skriver de bland annat att TP-Link Deco M9 Plus har en utmärkt täckning och att systemet är enkelt att både sätta upp och konfigurera.

Vad är Mesh för framtiden?

  • Mesh är nästa generations trådlösa hemmanätverk som ger dig en mer stabil och omfattande lösning för snabbare internethastigheter. Du kan föreställa dig Mesh-systemet som en enda stor enhet som aldrig gör att hastigheten sjunker, oavsett om du är i rummet där det knappt fanns signaler förr.

Vad är ett trådlöst Mesh?

  • Ett trådlöst Mesh består av ett gäng små routrar som fungerar som så kallade satelliter i ditt WiFi-nätverk. En router kopplas in i ditt modem, vidare fördelar den anslutningen jämnt mellan alla routerenheter.

Hur fungerar Mesh WiFi?

  • Hur fungerar Mesh WiFi? Ett trådlöst Mesh består av ett gäng små routrar som fungerar som så kallade satelliter i ditt WiFi-nätverk. En router kopplas in i ditt modem, vidare fördelar den anslutningen jämnt mellan alla routerenheter.