:

Hur går healing på distans till?

Innehållsförteckning:

  1. Hur går healing på distans till?
  2. Hur skickar jag healing?
  3. Vad gör healing med kroppen?
  4. Hur lång tid tar healing?
  5. Hur känner man sig efter healing?
  6. Hur skickar man Reiki på distans?
  7. Vad händer i kroppen efter en healing?
  8. Vad kan healing hjälpa mot?
  9. Vad är spirituell healing?

Hur går healing på distans till?

Distans healing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte närvarande fysiskt. ... Vid distanshealing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing. Kraften i Healingenergin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak.

Hur skickar jag healing?

Distanshealing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte är närvarande fysiskt. Andlig healing kommer från anden, går genom anden på den som ger healing, till anden på den som får healing.

Vad gör healing med kroppen?

Healing, eller energihealing, är ett samlingsnamn för olika tekniker som undersöker och påverkar det mänskliga energifältet (auran). Detta gör man för att utvecklas som person och för att uppnå bättre hälsa, både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt.

Hur lång tid tar healing?

Healing sker på ett ögonblick. De som tartid” är för personen att ”besluta sig” att ta emot healingen. Om du får allt du söker på din första, andra eller tredje session, är det dags att släppa taget och låta saker och ting utvecklas i sin egen takt.

Hur känner man sig efter healing?

Upplevelser efter en healingsession Det kan också komma stunder då du känner dig ovanligt låg, trött, upplever influensaliknande symtom och kanske känner olustiga känslor så som sorg, ilska, ångest, rädsla, tvivel etc.

Hur skickar man Reiki på distans?

I bokningen (eller via mejl) beskriver du om det är något speciellt område jag ska fokusera på, annars räcker det med ditt hela namn. Det kan låta lustigt att tänka att det skickasdistans, men vi är alla ett (oneness) och är sammankopplade och därav kan vi skicka reiki utanför tid och rum.

Vad händer i kroppen efter en healing?

I takt med att du rensar ut och läker gamla blockeringar och negativa energier kommer din energi att stiga och du automatisk att känna dig gladare, stabilare och mer i harmoni och balans. Du kommer uppleva dig själv vara mer kärleksfull och kraftfull och få mer energi att klara vardagen.

Vad kan healing hjälpa mot?

Healing är mycket effektivt vid depression, stress, oro, utbrändhet och sömnsvårigheter. Healing är också ett redskap för personlig utveckling, bättre självförtroende och djupa livsinsikter. Ett fint komplement om du går i coachning/terapi.

Vad är spirituell healing?

Spirituella healers arbetar med viljan att hjälpa på ett medvetet sätt. De fokuserar, eller tonar in, sina medvetanden till den högre Källan av frid och kärlek i universum och förmedlar den livsenergin via beröring eller handpåläggning.