:

Hur beställer man säkerhetsdosa länsförsäkring?

Innehållsförteckning:

  1. Hur beställer man säkerhetsdosa länsförsäkring?
  2. Hur skaffar man BankID till barn Länsförsäkringar?
  3. Kan du ha Mobilt BankID på olika enheter?
  4. Hur ska jag beställa Mobilt BankID hos internetbank?
  5. Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?
  6. Hur gör jag för att få ett nytt BankID på telefon eller surfplatta?

Hur beställer man säkerhetsdosa länsförsäkring?

Ring Telefonbanken 0771-666 555 och välj Personlig service för att spärra dosan. Beställ en ny dosa. Dosan får du med rekommenderat brev och den hämtas på Postens utlämningsställe. Koden får du hemskickad med post.

Hur skaffar man BankID till barn Länsförsäkringar?

Är ditt barn över 16 år hämtar barnet Mobilt BankID själv på Mina sidor. För att kunna göra det behövs en säkerhetsdosa, som även kan användas för att göra betalningar. Mobilt SäkerhetsID skaffar du enkelt via Telefonbanken.

Kan du ha Mobilt BankID på olika enheter?

  • Ja, hos Nordea kan du ha tre Mobila BankID på tre olika enheter. Upp till åtta (8) personer kan ha varsitt Mobilt BankID på samma enhet. Kan jag skaffa ett Mobilt BankID till samma enhet som jag beställer från? Ja, det fungerar i de flesta fall, men på vissa smarta telefoner kan det bli fel med nedladdningen av Mobilt BankID när den ...

Hur ska jag beställa Mobilt BankID hos internetbank?

  • 1. Ladda ner BankID säkerhetsapp. Det gör du från App Store eller Google Play, beroende på vilken typ av mobiltelefon eller surfplatta du har. 2. Logga in på din internetbank och beställ Mobilt BankID. Det skiljer sig lite åt mellan olika banker. Följ anvisningarna för beställning av Mobilt BankID hos din internetbank. 3.

Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?

  • Gå till BankID självservice Öppnas i nytt fönster och logga in med ett Mobilt BankID utgivet av Nordea eller med e-kod. Saknar du ett giltigt Mobilt BankID eller en kortläsare så väljer du att logga in med din personliga kod. ... Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten?

Hur gör jag för att få ett nytt BankID på telefon eller surfplatta?

  • Gå till Mitt SEB, mobilt BankID & BankID på kort. Klicka på länken Visa och spärra BankID så kommer du till en översikt med dina BankID:n. Välj det BankID som du vill spärra. Beställ ett nytt BankID på din nya eller din andra telefon eller surfplatta.