:

Vem är Samir i störst av allt?

Innehållsförteckning:

  1. Vem är Samir i störst av allt?
  2. Hur är Maja i störst av allt?
  3. Hur är Sebastian Störst av allt?
  4. Vem har gjort störst av allt?
  5. Vilket tema har störst av allt?
  6. Vart spelades Störst av allt in?

Vem är Samir i störst av allt?

Det är Dennis, flykting från Uganda, som säljer droger och hävdar att han inte alls är över 18 år. Det är pluggisen Samir, som varje dag pendlar från Tensta till Djursholm för att gå skolans specialutbildning i internationell ekonomi.

Hur är Maja i störst av allt?

Maja är en överpreste- rande fantastiskt ung tjej som när hon hamnar fel tar på sig för stort ansvar och allting går åt pipan. Vi följer henne från att vara den som har 'allt' till att hon blir den mest bespottade i samhället.

Hur är Sebastian Störst av allt?

Varför Sebastian lever i sitt missbruk trots att han tillhör en av de rikaste familjerna på Djursholm med allt man kan vilja ha finns flera möjliga förklaringar till hans drogmissbruk. I boken säger pappan öppet att Sebastians bror är mycket bättre än han själv och att han har gett upp på Sebastian.

Vem har gjort störst av allt?

Störst av allt är den första svenska originalserien att sändas på Netflix. Den är baserad på boken med samma namn, skriven av Malin Persson Giolito.

Vilket tema har störst av allt?

Störst av allt (roman)[redigera | redigera wikitext] En skolskjutning äger rum varpå Maja, nio månader senare, ställs inför rätta. Romanen skildrar bland annat klass, socialt stigma och rasism men har också stort inslag av romantik. Romanen fick Svenska Deckarakademins utmärkelse "Bästa svenska kriminalroman 2016".

Vart spelades Störst av allt in?

Serien är producerad av FLX för Netflix och hade premiär den på Netflix. Den är den första svenskproducerade originalserien för Netflix....Störst av allt (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]

LandSverige Kroatien
SpråkSvenska
Produktion
ProduktionsbolagFLX