:

Var finns vidaXL?

Innehållsförteckning:

  1. Var finns vidaXL?
  2. Är vidaXL svenskt?
  3. Hur bra är vidaXL?
  4. Kan man ringa vidaXL?
  5. Har vidaXL butiker?
  6. Kan man lita på Trademax?
  7. Är Trademax bra?
  8. Har Trademax bra soffor?

Var finns vidaXL?

vidaXL är en internationell webbshop med huvudkontor i Venlo, Nederländerna.

Är vidaXL svenskt?

Vi har flera gånger kunnat berätta om det holländska möbelundret vidaXL, som är ett e-handelsföretag som tycks ha tagit den europeiska marknaden med storm. För ett år sedan bestämde de sig för att storsatsa på Sverige, efter att ha funnits här sedan 2009. Och sedan dess har det gått snabbt.

Hur bra är vidaXL?

Har handlat ett par gånger från dom och från deras "syster" sidor (beställt från annan firma, men leverans från VidaXl) och har ännu inget att klaga på, snabb leverans och inget problem att få till valt utlämningsställe.

Kan man ringa vidaXL?

Vi svarar gärna på dina frågor om våra produkter, din order eller allmänna frågor. Du kan nå oss på 08-403 099 31, måndag till fredag mellan 09.00-13.00.

Har vidaXL butiker?

VidaXL är butiken som har det mesta du kan behöva för ditt hem och trädgård. Vare sig det är trädgårdsprodukter, djurburar, möbler eller träningsmaskiner du behöver så hittar du det garanterat här. Dessutom är det mycket fördelaktiga priser hos den här internationella butiken.

Kan man lita på Trademax?

Oseriöst, dålig kvalité, kundservice under all kritik. Gör dig själv en tjänst och undvik att köpa något från Trademax.

Är Trademax bra?

Oseriöst, dålig kvalité, kundservice under all kritik. Gör dig själv en tjänst och undvik att köpa något från Trademax. Jag väntade drygt två månader på en leverans, trots att det stod att varorna fanns tillgängliga vid inköpt. De kunde ej ge mig ens uppskattning när den skulle levereras.

Har Trademax bra soffor?

Köpt från Trademax, vinkelsoffa, svartmelerad. Placerad i solljus innan för stora fönster i vardagsrummet. Håller färgen i tyget överraskande brahär några år senare. Helt ok prisvärde.