:

Vart finns Wolt?

Innehållsförteckning:

  1. Vart finns Wolt?
  2. Finns Wolt i Halmstad?
  3. Finns Wolt i Uppsala?
  4. Finns Wolt i Malmö?
  5. Vad kostar Wolt?
  6. När kommer Wolt till Göteborg?
  7. När kommer WOLT till Göteborg?
  8. Vad kostar hemkörning från Foodora?
  9. Vad kostar Foodora hemkörning?

Vart finns Wolt?

Wolt lanserades i Sverige 2016 med Stockholm som första stad och sedan dess har bolaget etablerats i tio andra städer – Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad, Borås och Uppsala.

Finns Wolt i Halmstad?

Beställ mat och varor och få dem levererade på 30 minuter i Borås, Eskilstuna, Gävle, Halmstad, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.

Finns Wolt i Uppsala?

Wolt lanserades i Sverige 2016 med Stockholm som första stad och har sedan dess öppnat i ytterligare 9 städer – Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad och Borås. ... Uppsala blir alltså Wolt's elfte stad i Sverige och är från och med idag den näst största staden i portföljen.

Finns Wolt i Malmö?

Sedan dess har vi expanderat till 23 länder och mer än 180 städer och över 12 miljoner kunder har använt vår tjänst tillsammans med fler än 95 000 kurirpartners och 45 000 restauranger och butiker. Wolt lanserades i Sverige 2016 och finns idag i 15 svenska städer – från Umeå i norr till Malmö i söder.

Vad kostar Wolt?

Precis som sina konkurrenter erbjuder Wolt en leveranskostnad på 49 kronor och uppåt. Det högsta priset är 89 kronor, som blir aktuellt om sträckan för leveransen överstiger tre kilometer.

När kommer Wolt till Göteborg?

Vill du få info när restaurang-appen WOLT lanserar i Göteborg? Vad vi vet så har restaurang-appen WOLT än så länge inte lanserat i Göteborg, 2021-12-23.

När kommer WOLT till Göteborg?

Vill du få info när restaurang-appen WOLT lanserar i Göteborg? Vad vi vet så har restaurang-appen WOLT än så länge inte lanserat i Göteborg, 2021-12-23.

Vad kostar hemkörning från Foodora?

Leveranskostnaden är vanligtvis minst 49 kronor per order.

Vad kostar Foodora hemkörning?

49 kronor i leveransavgift, plus avgiften som Foodora tar ut från restaurangerna, räcker helt enkelt inte till för att skapa en lönsam affär på den svenska marknaden som den ser ut i dag.