:

Kan man lita på vinoteket?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man lita på vinoteket?
 2. Hur funkar vinoteket?
 3. Hur är vinoteket lagligt?
 4. Vilka viner är godast?
 5. Är vinoteket bra?
 6. Är det lagligt att köpa vin på nätet?
 7. Hur snabbt levererar vinoteket?
 8. Är Drinko lagligt?
 9. Vilket land har de bästa vinerna?
 10. Vilka viner säljer bäst?

Kan man lita på vinoteket?

Privatimport & distanshandelstillstånd Vinoteket.com ApS följer gällande regler, har distanshandelstillstånd hos Skatteverket för löpande inbetalning av svensk moms och svensk alkoholskatt samt är certifierade av Trygg e-handel.

Hur funkar vinoteket?

Vinoteket.com använder Klarna för betalning. I Klarnas betalningslösning väljer du själv bland ett flertal betalningsalternativ inklusive kortbetalning och faktura. Vid val av faktura skapas vid köptillfället en faktura hos Klarna som aktiveras först när vinet lämnats till ditt valda fraktbolag vid vårt lager.

Hur är vinoteket lagligt?

Smidig och trygg leverans – i hela Sverige Vinoteket har distanshandelstillstånd hos Skatteverket, och alla våra priser är inklusive skatter och avgifter. Vi är certifierade av Trygg E-handel, en certifiering för nätbutiker som drivs av Svensk Distanshandel. Med oss kan du känna dig trygg när du köper vin på nätet.

Vilka viner är godast?

Bästa röda vinet - redaktionens 13 favoriter!

 • 1 Borgogno, Italien, Piemonte, Langhe. ...
 • Amazin', USA, Kalifornien. ...
 • 4 Baron de ley, Spanien, Rioja, nr 2525, 119 kr.
 • 19 Crimes, Red Wine, 2019, South Eastern Australia, nr 73968, 99 kr.
 • 8 La Corte del Pozzo, Italien, Venetien, nr 2340, 95 kr.

Är vinoteket bra?

Vi erbjuder ett stort utbud av prisvärda kvalitetsviner från hela världen. Sortimentet är noga utvalt av vinexperter med stor passion och kunskap om vin. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att hitta sina favoritviner och ge den absolut bästa servicen. Upptäck bättre vin med snabb och säker hemleverans på Vinoteket.com!

Är det lagligt att köpa vin på nätet?

När du beställer alkohol på nätet ska du betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige. Om du inte har betalat alkoholskatten innan alkoholen transporteras till Sverige kan Tullverket omhänderta alkoholvarorna och inleda en skatteutredning.

Hur snabbt levererar vinoteket?

Leverans i storstad sker normalt inom 1-2 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 3-5 vardagar beroende på vilket fraktbolag du valt.

Är Drinko lagligt?

På webbsidan Drinko.se kan du som privatperson handla alkohol på nätet direkt från Tyskland med hjälp av ett fristående transportföretag. Det har varit lagligt sedan 2007 för privatpersoner att handla alkohol från andra medlemsländer inom EU. Ett krav är att du är över 20 år, vilket kontrolleras vid varje köp.

Vilket land har de bästa vinerna?

Det bästa rödvinet enligt många sägs komma från Frankrike, närmare bestämt distrikten Bordeaux och Bourgogne. Den berömda vinjournalisten Parker som betygsätter de bästa vinerna ger ofta högsta poäng till Grand Cru slotten i Bordeaux och Bourgogne.

Vilka viner säljer bäst?

Nedan hittar ni hela listan med de mest sålda röda vinerna under 2020 på Systembolaget, räknat i liter.

 • Il Barone Rosso - .
 • Côtes-du-Rhône Reserve - .
 • Umbala - .
 • SomeZin Zinfandel - .
 • Levante Merlot - .
 • The Wanted Zin Zinfandel Old Vines - .
 • LAB Reserva - .