:

Var hittar man UR Play?

Innehållsförteckning:

  1. Var hittar man UR Play?
  2. Kan själv UR Play?
  3. Vem har skapat UR Play?
  4. Kan man se Kunskapskanalen på play?
  5. Var ur?
  6. Kan selv ur?
  7. Kan själv barnprogram?
  8. Kan själv?
  9. Vem bestämmer ur skola?

Var hittar man UR Play?

UR Play finns även som app för din mobil, surfplatta eller Apple TV. Du hittar appen där appar finns. Du kan även se och lyssna på våra program med hjälp av Chromecast och Airplay.

Kan själv UR Play?

Säsong 1. Barn mellan ett och tre år gör saker själva i förskolan: tvättar sig, viker kläder och skär upp frukt. Serien är filmad på Montessoriförskolan Solkroken i Oslo.

Vem har skapat UR Play?

Utbildningsradion

NyckelpersonerMaria Hamrefors Styrelseordförande Sofia Wadensjö Karén VD
BranschMedia
Antal anställda2
Historia
Grundat1978

Kan man se Kunskapskanalen på play?

Jag såg ett program på Kunskapskanalen, men hittar det inte på UR Play? UR och SVT samsänder på Kunskapskanalen och programmen finns därmed att se antingen på UR Play eller på SVT Play. välja program och klicka på "till programmet".

Var ur?

Ur (arabiska: Tall al-Muqajjar) (sumeriska: Urim) (akkadiska: Uri) var en stad i södra Mesopotamien vid det som då var mynningen till floderna Eufrat och Tigris i dagens Irak. Den anses ha varit en av världens första städer. Vid Ur har man funnit bebyggelse som kan dateras från hela perioden 5000 f.Kr. - 300 f.Kr.

Kan selv ur?

Barn mellan ett och tre år gör saker själva i förskolan: brer mackor, tvättar händer och handlar. Serien är filmad på Montessoriförskolan Solkroken i Oslo.

Kan själv barnprogram?

Barn mellan ett och tre år gör saker själva i förskolan: brer mackor, tvättar händer och handlar. Serien är filmad på Montessoriförskolan Solkroken i Oslo.

Kan själv?

I Kan själv undersöker mentalisten Henrik Fexeus vår hjärna och varför vi är som vi är. Varje avsnitt bjuder på en spännande djupdykning ner i våra mentala gömmor, tillsammans med intressanta och oväntade gäster som bland annat Viktor Frisk, Laila Bagge, Stefan Sauk, Carolina Neurath och Ångestpodden.

Vem bestämmer ur skola?

En fiktiv dokusåpa som på ett humoristiskt sätt vrider och vänder på demokratibegreppet. Tre personer - Stuart, Maja och Birgit - är inlåsta i ett hus och måste lösa olika uppdrag tillsammans. Med uppdragen följer direktiv om vem som ska bestämma över gruppen - något som leder till konflikter.