:

Finns Stadium bara i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Stadium bara i Sverige?
  2. I vilka länder finns Stadium?
  3. Har Stadium bytesrätt?
  4. Vad hette Stadium innan?
  5. Vilka startade Stadium?
  6. Hur länge har Stadium funnits?
  7. Vem grundade Stadium?
  8. Har Stadium Klarna?
  9. Har Stadium fri retur?
  10. När grundades Stadium?

Finns Stadium bara i Sverige?

Idag består koncernen av drygt 10 bolag där de största koncepten är Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point. Vi har drygt 180 butiker i Sverige, Finland, Norge och Tyskland och dessutom arrangerar vi Stadium Sports Camp (svb-bolag) där vi aktiverar ca 7000 barn varje sommar. CEO är Karl Eklöf (Ulfs son).

I vilka länder finns Stadium?

Företaget ägs av familjen Eklöf och är verksamt i Sverige, Finland och Norge. Stadium var originalkonceptet som lanserades för över 30 år sedan och innehåller i nuläget också ett antal specialbutiker så som Stadium Ski och Stadium Plus.

Har Stadium bytesrätt?

Stadium har 365 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter såsom trycktröjor eller monterade skidor/snowboards kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.

Vad hette Stadium innan?

Koncept. Konceptet Stadium lanserades i och med öppnandet av butiken på Sergelgatan i Stockholm 1987. Butiken och konceptet hette ursprungligen "The Stadium" men ändrades kort därefter till endast "Stadium".

Vilka startade Stadium?

1974, Norrköping, Sverige Stadium/Founded

Hur länge har Stadium funnits?

Historien om Stadium tog sin början 1974 när Ulf Eklöf bestämde sig för att bli bäst på sport och sportmode.

Vem grundade Stadium?

Ulf Eklöf Ulf NG Eklöf Stadium/Founders Stadiums historia Historien om Stadium tog sin början 1974 när Ulf Eklöf bestämde sig för att bli bäst på sport och sportmode. Uppväxt i föräldrarnas livsmedelsbutik hade han fått känsla för företagande och butiksförsäljning.

Har Stadium Klarna?

Stadium Faktura I samarbete med Walley erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar.

Har Stadium fri retur?

Du har 365 dagars retur- och ångerrätt från det att du mottagit din beställning. Väljer du att skicka tillbaka produkter* till oss, vänligen fyll i uppgifterna nedan. Retur i Stadium-butik. Du kan kostnadsfritt göra en retur eller ett byte i valfri Stadium-butik.

När grundades Stadium?

1974, Norrköping, Sverige Stadium/Founded