:

Finns Expressen i Readly?

Innehållsförteckning:

 1. Finns Expressen i Readly?
 2. Vilka dagstidningar ingår i Readly?
 3. Finns Amelia på Readly?
 4. Har Readly ljudböcker?
 5. Varför finns inte Expressen på Readly längre?
 6. Hur gör man korsord på Readly?
 7. Vilka tidningar ingår i pling?
 8. Vad kostar prenumeration på Readly?
 9. Kan man lösa korsord i Readly?
 10. Kan man läsa Readly på datorn?

Finns Expressen i Readly?

Från och med den 30 september har Expressen försvunnit från e-tidningstjänsten Readly. Att Expressen och även andra Bonnier News-ägda titlar inte längre går att läsa i tjänsten är en konsekvens av det beslut som fattades för lite över ett år sedan, vilket Dagens Media rapporterat om tidigare.

Vilka dagstidningar ingår i Readly?

Hitta dina tidningar

 • Hänt i Veckan.
 • King.
 • Råd & Rön.
 • Vi Bilägare.
 • Härligt hemma.
 • Femina.
 • ELLE - SE.
 • Filter.

Finns Amelia på Readly?

Breakits event. Förlagen Aller Media och Bonnier News kommer inte längre att erbjuda sina tidningar genom magasintjänsten Readly. Det framgår av ett pressmeddelande från det börsaktuella techbolaget. ... Bland förlagens tidningar återfinns bland annat Expressen, Elle och Svensk Damtidning.

Har Readly ljudböcker?

Pressade av Readlys intåg valde de dessutom att baka in eböckerna i det vanliga priset. Det innebär att för 169 kr/månad erbjuds fri lyssning på ljudböcker och fri läsning av eböcker. Dessutom kan man synka mellan de båda formaten ifall en titlel finns både som ebok och ljudbok.

Varför finns inte Expressen på Readly längre?

Förlaget AB Kvällstidningen Expressen har valt att inte förnya sitt kontrakt med Readly. Samtliga titlar publicerade av AB Kvällstidningen Expressen kommer att tas bort från Readlys plattformar den 30e september 2021.

Hur gör man korsord på Readly?

Du kan lösa korsord och Sudoku direkt i appen om du har en iOS eller Android enhet. Tryck i 1-2 sekunder på den ruta du önskar fylla i. Då dyker tangentbordet fram så att du kan fylla i önskade ord, bokstäver och siffror.

Vilka tidningar ingår i pling?

 • Populära. Se alla. Hänt Extra. Hänt i Veckan. Svensk Damtidning. Allers. Hemmets Veckotidning. Allas. Året Runt. Veckans NU. ...
 • Veckotidningar & Magasin. Se alla. Allers. Hänt Extra. Femina. MåBra. ELLE Sverige. Elle Mat & Vin. Svensk Damtidning. ...
 • Internationella. Se alla. Vogue. FHM Australia. HELLO! magazine. Homes & Gardens. In Touch Weekly. WHO.

Vad kostar prenumeration på Readly?

Efter en provperiod på fjorton dagar kostar Readly 99 kronor i månaden. För det får du tillgång till hela utbudet, utan extra kostnad, och utan någon bindningstid. Readly fungerar då på de flesta enheter, bland annat: mobilen, datorn och surfplattan.

Kan man lösa korsord i Readly?

Du kan lösa korsord och Sudoku direkt i appen om du har en iOS eller Android enhet. Tryck i 1-2 sekunder på den ruta du önskar fylla i. Då dyker tangentbordet fram så att du kan fylla i önskade ord, bokstäver och siffror.

Kan man läsa Readly på datorn?

Med vår webbversion Readly Go (https://go.readly.com) kan du läsa via laptop och dator. Readly Go skiljer sig något från appen för mobil och surfplatta. Navigation: Om du har öppnat en tidning genom att klicka på omslaget så kan du använda både piltangenterna och rullhjulet på musen för att bläddra mellan sidorna.