:

Vad är surfzon?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är surfzon?
  2. Hur delar man wifi?
  3. Vad är personlig surfzon?
  4. Vad menas med Nätverkssäkerhetsnyckel?
  5. Hur kan jag se mitt wifi lösenord?

Vad är surfzon?

Du kan använda telefonens dataanslutning för att ansluta en annan telefon, surfplatta eller dator till internet. Det kallas internetdelning eller att använda en surfzon. På de flesta Android-telefoner går det att dela mobildata via Wi-Fi, Bluetooth eller USB i appen Inställningar.

Hur delar man wifi?

Dela ut Internet via Wi-Fi från Android

  1. Börja med att navigera till Inställningar och peka på Mer under Trådlöst och nätverk.
  2. Välj Internetdelning och hotspot följt av Inställningar för portabel Wi-Fi-hotspot.
  3. Peka nu på Konfigurera Wi-Fi-hotspot.

Vad är personlig surfzon?

När Personlig trådlös surfzon har aktiverats kan du dela dina mobildata eller Wi-Fi-nätverket som enheten är ansluten till för tillfället med andra enheter.

Vad menas med Nätverkssäkerhetsnyckel?

En nätverkssäkerhetsnyckel är densamma som ett "Wi-Fi-lösenord"Bara med en annan formulering. Det är nyckeln eller lösenordet som krävs för att ansluta din bärbara dator, PC eller telefon till ett säkert trådlöst nätverk, och de flesta av dagens trådlösa nätverk är säkra och kommunikationen med dem är krypterad.

Hur kan jag se mitt wifi lösenord?

I Nätverks- och delningscenter väljer du namnet på ditt trådlösa nätverk bredvid Anslutningar. I status för trådlöst nätverk väljer du Egenskaper för trådlöst nätverk. I Egenskaper för trådlöst nätverk väljer du fliken Säkerhet och markerar sedan kryssrutan Visa tecken.