:

Hur deklarera Kinnevik Millicom?

Innehållsförteckning:

  1. Hur deklarera Kinnevik Millicom?
  2. Vad har hänt med Kinnevik?
  3. Vad händer med Millicom?
  4. Vilka bolag ingår i Kinnevik?
  5. Måste jag deklarera ISK?
  6. Vad ska en avräkningsnota innehålla?

Hur deklarera Kinnevik Millicom?

Varje inlösenaktie ger rätt till 0,1372 Millicom SDB. Endast hela Millicom SDB kommer att delas ut till Kinneviks aktieägare....Kinnevik AB.

ÅrVillkor1:a dag exkl. em.rätt/efter split
2019Split + inlösen, S 2:1 där en ny aktie blir en inlösenaktie som automatiskt löses in mot 0,1372 Millicom SDB13/11

Vad har hänt med Kinnevik?

Kinneviks årsstämma den beslutade att utskifta Kinneviks innehav i Zalando genom ett aktieinlösenprogram. ... Vidare har styrelsen fastställt avstämningsdag för aktiespliten och rätten att erhålla inlösenaktier till tisdagen den .

Vad händer med Millicom?

Millicom i storaffär – köper resten av bolag i Guatemala för 19 miljarder. Teleoperatören Millicom har tecknat avtal om att förvärva de återstående 45 procenten i det samriskbolag som bolaget har i Guatemala från lokala partners. Köpeskillingen är 2,2 miljarder dollar, motsvarande 19,2 miljarder kronor, kontant.

Vilka bolag ingår i Kinnevik?

Kinnevik investerar långsiktigt och samarbetar med entreprenörer genom att erbjuda sin expertis och erfarenhet för att bygga ledande och hållbara bolag. De största innehaven är Zalando, Tele2, Global Fashion Group, Babylon Health och Livongo.

Måste jag deklarera ISK?

Investeringssparkonto (ISK) är en sparform där du kan spara till exempel aktier och fonder. Du betalar inte någon skatt för de vinster du gör. ... Du ska inte deklarera de vinster eller förluster du gör på ditt investeringssparkonto.

Vad ska en avräkningsnota innehålla?

En avräkningsnota bör innehålla till exempel följande uppgifter: Vilka som är parter. Vilken/vilka aktier som omfattas av affären. Priset för aktierna.